okretali se za njom

Zbog manjka jednog odjevnog predmeta bila je glavna atrakcija, a unatoč kavalirstvu svog muža našla se u malom problemu

Sophie Turner, Joe Jonas (Foto: Profimedia) Sophie Turner, Joe Jonas (Foto: Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Sophie Turner, Joe Jonas (Foto: Profimedia) Sophie Turner (Foto: AFP) +0 Sophie Turner, Joe Jonas (Foto: Profimedia) Galerija

Sophie Turner priuštila si je izlazak s mužem Joe Jonasom bez devetomjesečne kćeri Wille pa je odabrala zanimljivu odjevnu kombinaciju.

Zvijezda "Igre prijestolja" Sophie Turner (25) i glazbenik Joe Jonas (31) dobili su kćer Willu u srpnju prošle godine, a njezino rođenje i trudnoću skrivali su od javnosti. 

Pogledaj i ovo Sophie Turner i Frank Dillane Super je raspoložena Prije nekoliko dana objavila da se razvodi zbog pomalo smiješnog razloga, a sada već strastveno ljubi novog frajera!

Supružnici su uzeli malo predaha od roditeljskih dužnost pa su, za razliku od inače kada ih se moglo vidjeti u šetnjama s devetomjesečnim djetetom, sada bili sami na ručku u Los Angelesu. 

U središtu pozornosti tijekom njihova odlaska iz restorana bila je Sophie. Glumica je obukla bijelu, prozirnu majicu bez grudnjaka pa su joj se jasno ocrtavale dojke i privlačila je poglede te su se muškarci okretali za njom. Uz to je uskladila traperice te torbicu i natikače slične zelene boje, a nosila je zaštitnu masku i kosu imala svezanu u rep. 

Njezin muž Joe obukao je traper-jaknu i hlače, bijelu majicu i tenisice. Također je imao crnu zaštitnu masku za lice. Glazbenik je bio kavalir pa otvorio supruzi Sophie vrata njihova džipa i pomogao joj jer se mučila s ulaskom u auto. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by J O E J O N A S (@joejonas)

Inače, par se vjenčao kod matičara početkom svibnja 2019. u Las Vegasu, a svadbenu ceremoniju imali su dva mjeseca kasnije na jugu Francuske. 

Sophie i Joe zajedno su od 2016., a godinu dana nakon prvog spoja su se zaručili. Supružnici detalje o svom zajedničkom životu pokušavaju držati što dalje od javnosti, no aktivni su na Instagramu i dijele zajedničke fotografije. 

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Bellucci (Foto: Instagram) Monica Bellucci (Foto: Instagram) Monica Belluci i Nicolas Lefebvre (Foto: Profimedia) Monica Belluci i Nicolas Lefebvre (Foto: Getty Images) +11 Monica Belluci (Foto: Getty Images) Celebrity Monicu Belluci paparazzi su uhvatili kad se najmanje nadala, fotografije izbliza otkrile su da se i ona bori s onim što je neizbježno

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Suri Cruise slavi 13. rođendan (Foto: Profimedia) Suri Cruise slavi 13. rođendan (Foto: Profimedia) Suri Cruise (Foto: Profimedia) Tom Cruise i Suri (Foto: Profimedia) +4 Suri Cruise (Foto: Profimedia) Nekad i sad Bila je najfotografiranije dijete u Hollywoodu, no odrasla je daleko od otuđenog oca i naslijedila najbolje od prelijepe mame

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene