pristižu čestitke i savjeti

Sonja Kovač uz romantične fotografije sa zaručnikom otkrila da imaju razlog za slavlje: "Možda je vrijeme da počnem planirati vjenčanje?"

Sonja Kovač i Goran Mandić - 5 Sonja Kovač i Goran Mandić - 5 Instagram 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač i Goran Mandić - 2 Sonja Kovač i Goran Mandić - 3 Sonja Kovač i Goran Mandić - 4 Sonja Kovač - 2 Sonja Kovač - 1 Sonja Kovač - 5 Sonja Kovač - 2 Sonja Kovač - 4 Sonja Kovač - 4 Sonja Kovač - 13 +11 Sonja Kovač - 12 Galerija

Sonja Kovač na Instagramu je obilježila 11. godišnjicu veze s Goranom Mandićem fotografijama s njihovih zaruka.

Influencerica i bivša glumica Sonja Kovač prije točno godinu dana zaručila se za svojeg dugogodišnjeg dečka Gorana Mandića.

Pogledaj i ovo Sonja Kovač "Leptirići... Koji leptirići?" Sonja Kovač progovorila je o jednom od najljepših trudničkih osjećaja, no ona ga je doživjela malo drukčije: ''I onda odjednom...''

Goran ju je zaprosio na Maldivima i to na 10. godišnjicu njihove veze, a Sonja je sada imala dobar povod za prisjećanje na te romantične trenutke.

"Ljubavna priča od 2012. Throwback od prije godinu dana kada se deseta godišnjica pretvorila u zaruke! Možda je sada na jedanaestu godišnjicu vrijeme početi planirati vjenčanje! Ima li tu još koja buduća mladenka za pokoji savjet odakle krenuti?", napisala je na Instagramu i zaintrigirala pratitelje.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

"Znači javno daješ na znanje da kreće planiranje vjenčanja?" odmah ju je upitala jedna pratiteljica, na što joj je Sonja odgovorila: "Rekla sam možda! Uhvati me stres samo pri pomisli na organizaciju".

U komentarima je Sonja dobila i hrpu čestitki, ali i savjete drugih mladenki.

Podsjetimo, Sonja je svojeg zaručnika godinama uspješno skrivala od javnosti, no danas često dijeli njihove zajedničke fotografije i to obično one s putovanja na egzotične destinacije.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Lauren Graham - 2 Lauren Graham - 1 +0 Lauren Graham Nekad i sad Slovila je kao jedna od najljepših žena s malih ekrana, ali s natečenim i bezizražajnim licem danas je nije lako prepoznati

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 6 +32 Maja Šuput - 5 Celebrity Majin Bloom proslavio je drugi rođendan u Dubaiju, ponosna mama objavila je snimke i nije se obazirala na prethodne kritike!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene