strašno!

Drama u domu najbogatije Hrvatice, usred noći napala je dvojica maskiranih muškaraca i nanijela joj ozljede!

Slavica Ecclestone Slavica Ecclestone Božo Radić/Cropix 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Slavica Ecclestone Slavica Ecclestone - 1 Slavica Ecclestone - 2 Slavica Ecclestone - 4 Slavica Ecclestone - 5 Slavica Ecclestone u društvu Jeana Alesija prošetala Stradunom - 1 Slavica Ecclestone u društvu Jeana Alesija prošetala Stradunom - 2 Slavica Ecclestone u društvu Jeana Alesija prošetala Stradunom - 3 Slavica Ecclestone u društvu Jeana Alesija prošetala Stradunom - 4 Slavica Ecclestone u društvu Jeana Alesija prošetala Stradunom - 5 +5 Slavica Ecclestone Galerija

Slavica Ecclestone pretrpjela je lakše tjelesne ozljede nakon što su je u njezinu domu u Švicarskoj napala dvojica maskiranih muškaraca.

Slavica Ecclestone napadnuta je u svojem domu u Gstaadu u Švicarskoj u nedjelju oko jedan sat poslije ponoći dok je spavala, doznaje Večernji list.

Slavica je pretrpjela lakše tjelesne ozljede, a napala su je dvojica maskiranih muškaraca koji su uspjeli pobjeći i slučaj sada istražuje švicarska policija.

Slavica je razvodom od nekadašnjeg šefa Formule 1 Bernieja Ecclestonea postala najbogatija Hrvatica i pripalo joj je više od milijardu dolara vrijednih nekretnina i udio u dionicama. Bernie i Slavica u braku su bili od 1985. do 2009. godine i zajedno imaju dvije kćeri, Tamaru i Petru.

Bernie je nakon razvoda pronašao sreću s 46 godina mlađom Fabianom Flossi, s kojom je 2020. dobio sinčića Acea.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller i Mateo Cvenić Tara Thaller Tara Thaller i Mateo Cvenić Tara Thaller i Mateo Cvenić +27 Tara Thaller i Mateo Cvenić Celebrity Jedna od najljepših Hrvatica nakon razvoda objavila fotku na kojoj je u zagrljaju dobro poznatog frajera, je li ovo znak da su više od prijatelja?

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Posada jahte Jeffa Bezosa - 1 Posada jahte Jeffa Bezosa - 2 Posada jahte Jeffa Bezosa - 3 Posada jahte Jeffa Bezosa - 4 +30 Posada jahte Jeffa Bezosa - 5 Zanimljivosti Pogledajte što je osoblje jahte Jeffa Bezosa radilo nakon njegova odlaska iz Hrvatske, uhvaćeni su u razuzdanim trenucima!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene