''Upoznala sam smrt izbliza''

Legendarna glumica prisjetila se stravičnog iskustva, pogreška doktora 2001. godine skoro ju je koštala života

Sharon Stone - 2 Sharon Stone - 2 Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Sharon Stone - 1 Sharon Stone - 1 Sharon Stone Sharon Stone Sharon Stone - 5 Sharon Stone - 4 Sharon Stone - 1 Sharon Stone - 2 Sharon Stone - 3 Sharon Stone +20 Sharon Stone Galerija

Sharon Stone prisjetila se strašne situacije koju je doživjela u 2001. godini i kad joj doktori nisu davali gotovo nikakve šanse za preživljavanje.

Glumica Sharon Stone prisjetila se teške 2001. godine kada je preživjela moždani udar te otkrila da je tada upoznala smrt izbliza.

Sharon je dala intervju za španjolski Harper's Bazaar i ispričala svoje sjećanje na ovu strašnu situaciju.

''Moždani udar stvorio je u meni intenzivan osjećaj mira. Danas mogu reći da sam smrt upoznala izbliza'', izjavila je.

''U tim trenucima osjećala sam da moji pokojni prijatelji dolaze po mene i to je otklonilo svaki trag straha. Kada doživite ovako nešto, naučite da ništa u životu nije stvarno važno i shvatite da je neuspjeh samo početak uspjeha'', ispričala je.

Pogledaji ovo Sharon Stone Celebrity Holivudskoj seks-ikoni život se pretvorio u pakao zbog muškarca koji tvrdi da su imali sina: "Ubijen je 1986."

Podsjetimo, Sharon je imala samo 43 godine kada je doživjela moždani udar i morala je ponovno naučiti hodati, govoriti i pisati.

Liječnici su isprva pogrešno dijagnosticirali njezinu dijagnozu kad je došla s bolovima u glavi koje je opisala kao presijecanje.

Doktori su je htjeli poslati kući uz lijekove za glavobolju, a potom joj je pozlilo i odvezena je u bolnicu. Doživjela je krvarenje zbog kojeg su joj doktori dali 1% šanse za preživljavanje.

Sharonin vid je također bio pogođen, a kasniji problemi s govorom stvorili su joj depresiju s kojom se bori već godinama.

Glumica je sreću i mir pronašla u tjelovježbi, a pazi i na prehranu o čemu više možete pročitati OVDJE.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Martina i Niko Dalić - 12 Martina i Niko Dalić - 11 Martina i Niko Dalić - 7 Martina i Niko Dalić - 6 +18 Martina i Niko Dalić - 5 Celebrity Evo tko je suprug Martine Dalić! Zajedno su duže od 30 godina, a zbog zavidnih karijera nazivaju ih najmoćnijim parom u Hrvatskoj

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Linda Darnell - 20 Linda Darnell - 19 Linda Darnell - 18 Linda Darnell - 17 +15 Linda Darnell - 16 Zanimljivosti Zbog njene prirodne ljepote zvali su je djevojkom sa savršenim licem, a način na koji je preminula i danas ledi krv u žilama!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene