Povezali konce

Shakirini obožavatelji uvjereni su kako je ovu noviju pjesmu posvetila Piqueu: ''Sad sve ima smisla!''

Shakira Shakira Screenshot 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Shakira Shakira i Gerard Pique Shakira i Gerard Pique Shakira Shakira i Gerard Pique Shakira i Gerard Pique - 4 Shakira i Gerard Pique - 3 Shakira i Gerard Pique - 1 Shakira i Gerard Pique Shakira i Gerard Pique +14 Shakira - 3 Galerija

Obožavateli su uvjereni kako je Shakira pjesmu ''Te Felicito'' posvetila upravo Piqueu s kojim su na vidjelo izašle informacije o prevari.

Shakira i Pique nedavno su potvrdili prekid svoje dugogodišnje veze u kojoj imaju i dva sina, a razlog prekida bila je Piqueova prevara sa 20-godišnjom Suzy Cortez.

Pogledaj i ovo Gerard Pique Nije dugo čekao Gerard Pique opet ljubi? Nakon što ga je Shakira našla u krevetu sa seks-bombom, u vezi je s drugom djevojkom!

Pjesma simboličnog naziva ''Čestitam ti'' govori upravo o tome da jedan partner "odlično glumi" i da ima "dva lica", a otpjevana je u duetu s portorikanskim pjevačem Rauwom Alejandrom.

U posljednjih nekoliko dana spot za pjesmu je dosegao skoro 75 milijuna pregleda na YouTubeu, a pjesmi popularnost raste i na Spotifyu, a u komentarima se nižu reakcije Shakirinih fanova koji su sve povezali.

"Sad sve razumijem, zbog ovog teksta to nije tipična reggaeton pjesma", "Sad sve ima smisla. Pljesak za kraljicu", pisali su.

Prekid je potvrdila Shakira u službenom priopćenju za medije nakon što su danima kružile glasine da je njihovoj vezi došao kraj poslije 12 godina, i to zbog Piqueove afere s drugom ženom.

"Žao nam je što moramo potvrditi da se rastajemo. Za dobrobit naše djece, koja su nam najveći prioritet, molimo vas da poštujete našu privatnost. Hvala na razumijevanju", poručila je pjevačica, prenosi Daily Mail.

Prema pisanju španjolskih medija, Shakira je Piquea uhvatila u krevetu s 20-godišnjakinjom, o kojoj se dosad malo znalo. Bivši par su nakon toga paparazzi snimili zajedno u autu i nisu izgledali sretno, a sad je jasno i zašto.

Pique se još uvijek nalazi na popisu od 150 ljudi koje Shakira prati na Instagramu, no ono što je posebno zanimljivo je i jedan Hrvat koji se našao među njima. Naime, pjevačica prati našeg nogometaša Ivana Rakitića, kao i njegovu suprugu Raquel Mauri. Koliko su joj dragi svjedoči i to što je prije nekoliko godina u pričama na popularnoj društvenoj mreži podijelila i video s njihovom kćeri Altheom koja je plesala na njezinu pjesmu.

"Althea Rakitić, hrvatsko-andaluzijska djevojka koja pleše champetu. Preslatka je!", napisala je tada Shakira uz objavljeni video i rastopila svoje obožavatelje.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Dojčinović - 2 Aleksandra Dojčinović - 3 Tomislav Madžar Tomislav Madžar +17 Aleksandra Dojčinović Celebrity Naša dizajnerica nije mogla pobjeći fotografima na Poljudu, a ulovili su je kraj bivšeg Kolindina savjetnika s kojim pokušava sakriti vezu

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Zabava Pedra Soltza - 10 Zabava Pedra Soltza - 11 Zabava Pedra Soltza - 3 Zabava Pedra Soltza - 5 +7 Zabava Pedra Soltza - 4 Celebrity Zgodni Pedro priredio zabavu za pamćenje, a mikrofon je na trenutak preuzela i Vlatka Pokos!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene