"Losha" tajna

Što stoji iza nedavnog Severinina putovanja u New York? Tajna je sada otkrivena

Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Severina (Foto: Instagram) Severina je objavila novi spot (Foto: promo) Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Jelena Balić) Severina (Foto: Jelena Balić) +0 Severina (Foto: Jelena Balić) Galerija

Severina Kojić početkom travnja boravila je u SAD-u sa suprugom Igorom.

Popularna pjevačica nedavno je boravila u New Yorku.

Pogledaj i ovo Severina - 3 "Izgleda bolje nego ja s 33!" Severina na svojoj zabavi zaplesala uz hit Lepe Brene, pogledajte video koji se širi društvenim mrežama: "Hahah, opletiii!"

Radi se o Severini Kojić, koja je tamo uspjela doći i na premijeru slavne serije "Igra prijestolja" te se fotografirati s nekoliko najvećih zvijezda, a kao i uvijek, pratnja joj je bio suprug Igor Kojić.

Ipak, pjevačica je na Instagramu otkrila kako ju je u Veliku Jabuku prije svega odveo posao, odnosno snimanje novog spota za pjesmu "Losha", koji se nalazi na njezinu najnovijem albumu "Halo".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Radi se o četrnaestom spotu sa spomenutog albuma, a on će biti predstavljen u četvrtak, 2. svibnja, po dobrom starom običaju, točno u podne.

"Četrnaesti spot s albuma 'Halo' objavljujemo u četvrtak, 2. svibnja, točno u podne. Spot za pjesmu 'Losha', autora @raleratkovic, snimljen je na ulicama New Yorka, čije najavne fotografije potpisuje moja @marijanamarinovic_mariachi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Četrnaesti spot s albuma 'Halo' objavljujemo u četvrtak, 02. svibnja, točno u podne 😉 Spot za pjesmu 'Losha', autora @raleratkovic, snimljen je na ulicama New Yorka, čije najavne fotografije potpisuje moja @marijanamarinovic_mariachi . Pjesma 'Losha' jedna je od sedamnaest pjesama s albuma 'Halo' koji je od svog izlaska najprodavaniji i najslušaniji album u regiji. Tim povodom, za moje vjerne slušatelje i obožavatelje organiziramo potpisivanje albuma 09. svibnja u 18 sati u prostorijama @nova_ploca u Bogovićevoj ulici 5 u Zagrebu, dok će se službena promocija albuma održati 16. svibnja u zagrebačkom klubu @operaclub.zagreb od 20 sati. #losha #premijera #newalbum #halo #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Pjesma 'Losha' jedna je od sedamnaest pjesama s albuma 'Halo', koji je od svog izlaska najprodavaniji i najslušaniji album u regiji. Tim povodom, za moje vjerne slušatelje i obožavatelje organiziramo potpisivanje albuma 9. svibnja u 18 sati u prostorijama @nova_ploca u Bogovićevoj ulici 5 u Zagrebu, dok će se službena promocija albuma održati 16. svibnja u zagrebačkom klubu @operaclub.zagreb od 20 sati", poručila je Severina na Instagramu pored novih američkih fotografija.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Bruno Petković i Tea Slavica (Foto: Instagram) Tea Slavica (Foto: Instagram) Tea Slavica (Foto: Instagram) Tea Slavica (Foto: Instagram) +2 Tea Slavica (Foto: Instagram) Celebrity Atraktivna djevojka mladog dinamovca nije postala misica, no obožavatelji joj poručili: "Trebala si pobijediti!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene