"Bilo je bih ili ne bih"

Severina objasnila što se krije iza poteza kojim je sve iznenadila, planirala je nešto sasvim drugačije, no to je uplašilo političare!

Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 14 Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 14 Nova TV 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 14 Galerija

Severina je na Instagramu pokazala što je planirala obući na svojem koncertu u Brčkom pa je objasnila zašto je ipak nastupila u sivoj trenirci.

Pjevačica Severina iznenadila je javnost svojom odjevnom kombinacijom za koncert koji je u ponedjeljak navečer održala na Trgu mladih u Brčkom.

Pogledaj i ovo Severina u Zadru - 24 U punom jeku! Severina nastavlja dvoransku turneju u još dva grada, na redu su Čakovec i Slavonski Brod!

Na pozornici se pojavila u pamučnoj sivoj trenirci, što se dijelu obožavatelja nije svidjelo, a sada je objasnila što se zapravo krilo iza njezine odluke.

"UNITED COLOURS OF EUROPE - Konačno jednom mogu potvrditi da su neke glasine o meni točne. Tako mi Alije Sirotanovića, priznajem da sam u Brčkom nastupala u trenirci neutralnih boja (i po nekima uvrijedila publiku), a razlog tome je upravo to da ne uvrijedim odjećom dio publike. Po mišljenju lokalnih političara distrikta. Dakle, cijelom bendu dala sam baš za nastup u Brčkome sašiti trenirke u bojama BiH i ukrajinske zastave. Politička vrhuška distrikta toliko se prepala da je pritom zaboravila da je i zastava njihove države istih boja kao i napadnute Ukrajine. Pa je bilo BIH - ne BIH. I završilo je ne bih! I jedino što sam imala za presvući bila je putna trenirka. Da je sve što vam kažem točno potvrđuju priložene fotografije iz šatora. U svakom slučaju, isprika publici... Slava Ukrajini! Živjela nam i Bosna i Hercegovina i svi ljudi dobre volje u njoj", napisala je Severina na Instagramu uz fotografije na kojima je pokazala planirane outfite za koncert.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

"Bitno je da si ti nas iznenadila", "Najbolja si svakako, kako god okreneš i koja god da je boja na tebi", "Veliko hvala iz BiH, draga Severina", "Jedna je Seve", samo je dio brojnih komentara obožavatelja koje je oduševila objavom, a fotke su u kratkom roku skupile i na desetke tisuća lajkova. 

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović - 5 Danijela Martinović - 4 Danijela Martinović - 2 Danijela Martinović - 3 +0 Danijela Martinović - 3 Celebrity Dekolte do pupka i nikad bolje raspoložena Danijela Martinović: Pogledajte haljinu u kojoj je naša pjevačica napravila raspašoj na Dan žena!

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Čuljak Ivana Čuljak Ivana Čuljak Ivana Čuljak +0 Ivana Čuljak Lošić Celebrity Supruga Mate Rimca javno pohvalila svoju svima dobro poznatu prijateljicu: "Ma vidi ti te nogice!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene