sviđa li vam se?

Sevka se pohvalila novim modnim dodatkom koji je odmah uočljiv, pored ovog noviteta i crni je grudnjak pao u sjenu!

Severina - 2 Severina - 2 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 1 Severina - 5 Severina - 3 Severina - 2 Severina - 4 Severina - 3 Severina - 2 Severina - 1 Severina - 4 Severina - 2 +20 Severina - 1 Galerija

Severina je na novoj objavi dodala jedan novi modni dodatak, a njezini pratitelji odmah su se složili da joj odlično pristaju.

Pjevačica Severina svoje je pratitelje iznenadila novom fotografijom na Instagramu na kojoj se fotografirala u crnom grudnjaku, a osim bujnih grudi pogled je kralo i još nešto. Sevka je, naime, nosila dioptrijske naočale, a na vratu je imala i ogrlicu s velikim privjeskom u obliku djeteline.

Njezini pratitelji u komentarima su se odmah složili da joj naočale odlično pristaju, a mnoge je zanimalo i mora li ih pjevačica stalno nositi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

''Ti kao curica'', napisala joj je naša sportašica Sandra Perković.

''Seve, ti si jedna divetina koju svi vole i poštuju'', ''Naočale ti predivno stoje'', ''Ti što starija, to zgodnija'', pisali su joj drugi.

Lokacija je otkrila da se trenutačno nalazi u Skoplju, donedavno je ljetovala i na otoku Mikonosu, s kojeg je redovito objavljivala golišave fotografije i videozapise na kojima je opušteno plesala uz glazbu u beach-barovima i restoranima.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Francia Raisa - 15 Francia Raisa - 13 Francia Raisa - 11 Francia Raisa - 10 +29 Francia Raisa - 8 Celebrity S njezinih raskošnih oblina bilo je teško skinuti pogled, no ovu atraktivnu ljepoticu svijet pamti i po jednoj dirljivoj gesti o kojoj se puno pisalo!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Mario Kovačević - 32 Maja Šuput i Mario Kovačević - 31 Maja Šuput i Mario Kovačević - 27 Maja Šuput i Mario Kovačević - 22 +27 Maja Šuput i Mario Kovačević - 2 Nekad i sad Maja Šuput prije Nenada ljubila je uspješnog poduzetnika s kojim je imala turbulentnu vezu, pravi razlog njihova prekida nikad nije otkriven

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene