Nova stranica u životu

Poslije raskida dugogodišnje suradnje s menadžerom, Severina se oprostila od još jednog suradnika

Severina (Foto: Youtube Screenshot) Severina (Foto: Youtube Screenshot) Youtube Screenshot 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Severina (Foto: Youtube Screenshot) Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Jelena Balić) Severina (Foto: Marijana Marinović) Severina (Foto: Marijana Marinović) +0 Severina (Foto: PR) Galerija

Severina i Petar Trbović prekinuli su suradnju uoči početka njezine turneje "The Magic Tour".

Splitska pjevačica Severina dugi je niz godina surađivala s istim timom suradnika.

No čini se kako je 47-godišnja ljepotica odlučila okrenuti novu stranicu u poslovnom životu, pa se tako rastala od dugogodišnjeg menadžera Tomice Petrovića, ali i od stilista Petra Trbovića, koji se čak 12 godina brinuo o njezinim stajlinzima.

Severina i Petar, koje je povezivalo i blisko prijateljstvo, rastali su se uoči početka njezine turneje "The Magic Tour", koja započinje 16. studenog u Splitu.

Vijesti je potvrdio i on sam, no o bivšoj suradnici imao je samo lijepe riječi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

"Sa Severinom sam na obostrano zadovoljstvo radio kao njezin stilist čak 12 godina. U posljednje vrijeme donošenje poslovnih odluka preuzeli su ljudi s kojima nisam našao zajednički jezik. Do prekida suradnje došlo je tijekom planiranja turneje 'The Magic Tour'. Trebao sam raditi kostimografiju, ali sam se, što privatno, što poslovno, zbog spomenutih razloga odlučio povući. Veselim se novim suradnjama i projektima, a Severini želim i dalje puno poslovnog uspjeha i još više privatne sreće", otkrio je za 24 sata.

Koliko je poznati stilist poznavao svoju sada već bivšu klijenticu, govori i činjenica kako je često umjesto nje odlazio u šoping.

Po onome što smo imali prilike vidjeti posljednjih godina, Severina je s Petrom zaista odlično surađivala te se nametnula kao jedna od najvećih modnih ikona na Balkanu koja je često diktirala trendove.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Katharine Foster (Foto: Instagram) Katharine i David Foster (Foto: Profimedia) Katharine Foster (Foto: Instagram) Katharine i David Foster (Foto: Instagram) +4 Katharine Foster (Foto: Instagram) Celebrity Pjevačica pokazala seksi tijelo, ali i luksuz u kojem uživa zahvaljujući svojem 35 godina starijem mužu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene