objasnila je svoju odluku

Dok traje potraga za Marijanom iz Big Brothera, njezina sestra napravila je neočekivan potez: "Ovo je lakši način da dođem do zarade"

Marijana Seifert Marijana Seifert Duško Jaramaz/Pixsell 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Kovačević Marijana Seifert Marijana Seifert Marijana Seifert Marijana Seifert Marijana Seifert Marijana Seifert i Horvat Čagalj Marijana Seifert s ocem Ivom Marijana Seifert Marijana Seifert +1 Marijana Seifert Galerija

Maja Kovačević, sestra Marijane Seifert koja je nestala prije četiri mjeseca, ulazi u srpski reality "Zadruga", a objasnila je i zašto je sada donijela tu odluku.

Pobjednica prvog regionalnog "Big Brothera" Marijana Seifert nestala je prije četiri mjeseca i potraga za njoj još traje, a njezina sestra Maja Kovačević sada se odlučila na neočekivani potez.

Pogledaj i ovo Dušica Jakovljević voditeljica kontroverznog realityja Poznatu Srpkinju novinari dočekali ispred bolnice nakon pete operacije nosa, fotografije su pomalo zastrašujuće!

Maja će se natjecati u popularnom srpskom realityju "Zadruga" te je u prostorijama Pink televizije već snimila video kojim će se predstaviti publici i u kojem je objasnila zašto je sada donijela ovakvu odluku, piše Telegraf.rs.

"Svatko bi normalan otišao u Zadrugu. Niti ljudi kopaju niti oru, a zarade. Mogu se zezati, ja ovo smatram privilegijem. Ulazim jer otvaram svoj biznis, pa mi je ovo lakši način da dođem do zarade", kazala je Maja koja je ranije već sudjelovala i u realityju Bar Srbija.

Na pitanja o sestri nije htjela odgovarati dok je istraga u tijeku.

"Nije mi dan da pričam o njoj. Došla sam ovdje. Osjećam da je više nema, ali ne mogu o tome sada", kratko je prokomentirala.

Maja se oko Marijanina nestanka nedavno oglasila za Slobodnu Dalmaciju.

"Nažalost, više ne mislim da je živa. Osjećam da je nema. Samo želimo konačno doznati pravu istinu i da se možemo od nje dostojno oprostiti", izjavila je tada.

"Naša potraga za istinom traje svakodnevno, a što više otkrivamo, više smo u šoku. Jednostavno, puno je toga čudno oko te večeri kad je nestala. Njen suprug Karlo nekoliko je puta promijenio iskaz na policiji. Ne želim ovime kazati da joj je nešto napravio, ali neka samo kaže što se događalo u stanu, jer sam uvjerena da je došlo do svađe među njima. Meni je sve to jako čudno i dok ne saznam istinu, s njime ne mogu imati kontakt, teško mi je jer znam da neću moći viđati nećaka, ali ostajem pri svome", dodala je i istaknula kako smatra da policija nije obavila posao kako treba.

Podsjetimo, Marijana je nestala u noći 26. travnja kada je otišla iz doma na Savici u kojem je živjela s obitelji, a nestanak je policiji prijavio njezin suprug. Na Mostu mladosti slučajni je prolaznik u zoru pronašao njezinu torbicu s dokumentima i mobitelom, a unatoč silnoj potrazi još nije pronađena.

Nedavno je zbog niskog vodostaja Save policija opet pojačala potragu oko Mosta mladosti i nizvodno, iako su to područje ranije pretražili pripadnici HGSS-a i ronioci.

Na Mostu mladosti nema kamera, a Marijanu su navodno snimile kamere u noći nestanka kako izlazi iz zgrade. U trenutku nestanka bila je odjevena u kratku majicu boje senfa, crnu sportsku jaknu, tajice crne boje s bijelo-crvenom crtom i svijetle tenisice.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga - 2 Jelena Rozga - 9 Jelena Rozga - 8 Jelena Rozga - 7 +25 Jelena Rozga - 6 Celebrity Rozga u uskoj i prozirnoj haljini okrenula leđa kameri, oblinama zaludjela fanove: ''Joj, vidi guzu!''

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Lejla Filipović Lejla Filipović sa sestrom Dženadom Lejla Filipović - 6 Lejla Filipović - 2 +14 Lejla Filipović - 3 Celebrity Naša bivša misica u minijaturni gornji dio jedva je ugurala bujne grudi, Bojana Gregorić-Vejzović imala joj je nešto reći!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene