Hm...

Lijepa glumica izašla u šetnju sa zaručnikom, a svu pažnju ukrao je njegov izbor obuće koji je začudio mnoge

Scarlett Johansson i Colin Jost (Foto: Getty Images) Scarlett Johansson i Colin Jost (Foto: Getty Images) Getty Images 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Scarlett Johansson i Colin Jost (Foto: Getty Images) Scarlett Johansson i Colin Jost (Foto: Getty Images) Scarlett Johansson i Colin Jost (Foto: Getty Images) Scarlett Johansson i Colin Jost (Foto: Profimedia) +0 Scarlett Johansson (Foto: Getty Images) Galerija

Scarlett Johansson i Colin Jost snimljeni su ovih dana prilikom odlaska u kupnju, a svima je upao u oči njihov izbor obuće.

Slavna holivudska glumica Scarlett Johansson i njezin zaručnik Colin Jost snimljeni su u zajedničkom odlasku u kupnju usred pandemije koronavirusa koja je još uvijek aktualna u SAD-u, a prolaznicima je z za oko zapela njihova modna usklađenost i to što očito dijele isti modni ukus.

Pogledaj i ovo Scarlett Johansson i Colin Jost (Foto: Getty Images) druga žena van crvenog tepiha Plavokosa ljepotica je san mnogih muškaraca, a u običnom izdanju s dioptrijskim naočalama bi ju rijetko tko prepoznao

Naime, Colin je iz kuće, baš kao i Scarlett, izašao u čizmama australskog modnog brenda UGG, što je izazvalo nevjericu i čuđenje prolaznika koje su sreli jer su takve čizme uglavnom navikli vidjeti samo na ženama. A njegov neobični izbor obuće nije mogao proći bez komentara na društvenim mrežama.

"Što to ima na nogama?", "Je li obuo njezine čizme?", "Moj dečko to ne bi nosio nikad", "Ajoj, loš izbor", neki su od komentara.

Scarlett i Colin zaručili su se 2019. godine nakon dvije godine veze, i dok će njoj to biti već treći brak, njemu će biti prvi. Glumica je bila udana za francuskog novinara Romaina Dauriaca, s kojim ima dvogodišnju kćer, te za glumca Ryana Reynoldsa.

O vezi 33-godišnjakinje i dvije godine starijeg komičara počelo se govoriti u svibnju 2018. godine kada su navodno viđeni u prisnim zagrljajima na jednome društvenom događanju. Bilo je to svega nekoliko mjeseci nakon što se Johansson rastala od Dauriaca.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Adele i Simon Konecki (Foto: Profimedia) Adele (Foto: AFP) Adele (Foto: AFP) +0 Adele (Foto: Profimedia) Celebrity Otkrivena tajna Adeleine šokantne transformacije? Evo kako je pjevačica izgubila više od 40 kila

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene