napokon dočekali!

Najpoznatiji hrvatski tiktoker, kojeg smo gledali u našem hit-showu, pohvalio se sretnom vijesti i otkrio sve detalje!

Sandi Pego, Cindy Pego Sandi Pego, Cindy Pego Instagram 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Cindy Šoštarić Hadžić Cindy Šoštarić Hadžić Cindy Šoštarić Hadžić - 1 Cindy Šoštarić Hadžić - 2 Cindy Šoštarić Hadžić - 5 Cindy Šoštarić Hadžić - 6 Cindy Šoštarić Hadžić - 7 Cindy Šoštarić Hadžić - 8 Sandi Pego i Cindy Šoštarić Sandi Pego i Ismael Hadžić +14 Sandi Pego i Ismael Hadžić Galerija

Sandi Pego i Cindy Šoštarić Hadžić postali su roditelji sina, a sretnu vijest objavili su na profilima na Instagramu.

Tiktoker Sandi Pego, kojeg smo gledali u showu "Ples sa zvijezdama", i njegova supruga Cindy Šoštarić Hadžić javili su se na svojim profilima na Instagramu i otkrili su da su postali roditelji.

Pogledaj i ovo Sandi Pego i Cindy Šoštarić Hadžić - 3 Velika objava u showu! Trenutak za pamćenje u Plesu sa zvijezdama: Sandiju se na bini pridružila supruga, za to su imali poseban razlog!

"29.09.2022., 21:55, 51cm, 3300g", objavili su oboje u svojim pričama, a od ranije je poznato da se radi o sinu. 

Supružnici su se na Instagramu javili prije odlaska u rodilište.  

"Danas mi je 'službeni' termin. Moram priznati da mi je malo napeti dan i da mi nije baš svejedno. Nije lako smiriti glavu jer ne znam što očekivati, noćas nisam ni spavala… puno pitanja si postavljam i, bit ću iskrena, hvata me mrvicu trema. Čak i ne zbog samog poroda, nego zbog novog života koji je pred nama, puno je emocija odjednom i teško je to objasniti (mame će me vjerojatno razumjeti:). No, eto, okej sam, samo hrabro, možeš ti to C!" napisala je Cindy.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cindy Šoštarić Hadžić (@cindysostaric)

Pratitelji su joj u komentarima pružili podršku i poželjeli svu sreću.

Kada su stigli u bolnicu, Sandi je podijelio fotografiju iz rađaonice na kojoj suprugu drži za ruku te je napisao: "Odjavljujemo se".

Četiri sata kasnije javili su se sa sretnom vijesti.

Podsjetimo, par je otkrio da čeka prinovu u showu "Ples sa zvijezdama", u kojem smo Sandija gledali kao natjecatelja, a nakon toga održali su i glamuroznu proslavu na kojoj su otkrili spol djeteta

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cindy Šoštarić Hadžić (@cindysostaric)

Sandi i Cindy upoznali su se prije šest godina na jednom poslovnom projektu, a vjenčali su se nakon tri i pol godine veze, u kolovozu 2021. godine. Zajedno snimaju zanimljiva i smiješna videa na TikToku, koja su im donijela gotovo 800 tisuća pratitelja.

"Osvojila me prvenstveno svojom dobrotom, upornošću i pozitivnom energijom", otkrio je Sandi u razgovoru za DNEVNIK.HR.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Alan Hržica - 1 Alan Hržica - 2 Alan Hržica - 3 Alan Hržica - 4 +14 In Magazin: Alan Hržica - 4 inMagazin Naš glazbenik moleći krunicu s pet tisuća vjernika svjedočio čudu: ''To je potvrda velike Božje ljubavi i Božje snage''

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum i Tom Kaulitz - 1 Heidi Klum i Tom Kaulitz - 2 Heidi Klum Heidi Klum - 3 +6 Heidi Klum - 1 Celebrity Od supruga je starija čak 17 godina, no zbog ovakvih golišavih izdanja teško je povjerovati da je na pragu pedesete!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene