Sjećate se nje?

Vratila se u "Supertalent" iako joj je Martina rekla da je više ne želi čuti, a sad tvrdi i da je otkrila lijek za koronu!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Sanda Sandali Sanda Sandali Sanda Sandali Martina Tomčić, Sanda Sandali Sanda Sandali Maja Šuput, Sanda Sandali Sanda Sandali Sanda Sandali Sanda Sandali Sanda Sandali (Foto: Nova TV) +5 Sanda Sandali (Foto: Nova TV) Galerija

Sandu Sandali gledatelji "Supertalenta" upoznali su 2019. godine, kada se prvi put pojavila u showu, ali nije prošla dalje, a sada se vratila i svojim pjevanjem, ali i izjavama, ponovno izazvala negodovanje žirija.

U četvrtoj emisiji "Supertalenta" ponovno smo imali priliku vidjeti samoprozvanu opernu pjevačicu Sandu Sandali, koja se u show prijavila i 2019. godine.

Pogledaj i ovo Petra Dokuš (Foto: Screenshot) Večer puna iznenađenja Pogledajte sve nastupe: Senzacionalni trikovi, jedinstvene akrobacije, divna Petra i Majin ples na šipki!

Tada se baš i nije proslavila i od žirija je dobila samo negativne komentare, a Martina Tomčić joj je otvoreno rekla i da je više nikada ne želi čuti.

Ona se ipak odlučila vratiti, a objasnila je i koji je bio problem s njezinim zadnjim nastupom u showu.

"Tada se dogodio jedan mali problem, pjevala sam preglasno i preblizu mikrofonu, što je onemogućilo transformaciju mog glasa preko elektronskih uređaja, ja sam bila jako razočarana, bila sam u dilemi, ja znam da ja znam pjevati, i da mogu jako visoko i nisko, pa sam odlučila istrenirati svoj glas, nadam se da će to sad biti bolje", ispričala je prije svog nastupa Sanda koja je rođena Zagrepčanka, ali živi u Švicarskoj.

Žiriju nije bilo jasno zašto je opet došla, pitali su ju što se promijenilo u ovom periodu, na što je rekla da je puno spavala i sanjala da se riješi problem s koronom, a tvrdi i da je našla lijek.

"Ja sam u 11. mjesecu prošle godine oboljela od korone, napravila sam si rakiju s ljekovitim biljkama, počela sam to odmah konzumirati, i nakon deset sati nestali su svi problemi i simptomi. Poslije toga sam napravila test i bio je negativan. Shvatila sam da su te biljke direktno uništile taj virus korone, ponudila sam to drugima i svi su ozdravili u vrlo kratkom rok. Biljka o kojoj je riječ je špicasti trputac po kojem gazimo svaki dan", ispričala je i ostavila žiri u šoku. Šokirala ih je i svojom pričom o duhovima za koje kaže da ih vidi i komunicira s njima jer je direktno povezana s Bogom.

Korona, kako kaže, nije ostavila posljedice na njezin glas, a ovaj put je odlučila pjevati "O Sole Mio". No žiri opet nije bio oduševljen i jedino joj Janko Popović Volarić nije dao "X" tijekom nastupa, a Davor Bilman joj je rekao da ne zna pjevati.

Kad je napustila pozornicu kazala je kako se više nema namjeru vratiti u show pa je najavila i veliku elementarnu katastrofu 2023. godine.

Supertalent je emisija zabavnog karaktera. Stavovi i komentari kandidata izrečeni u prilogu ne predstavljaju stavove Nove TV.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Antonio Mitar Antonio Mitar Antonio Mitar Antonio Mitar +6 Antonio Mitar Celebrity ''Napravili ste budale od nas!'' Jankova izjava bit će vam jasna kad vidite što im je učinio ovaj mladić!

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 1 Maja Šuput +5 Maja Šuput Celebrity Uz svemirsku haljinu i najveću frizuru dosad Šuput otkrila jedan detalj o sebi: ''Bilo je to 30 dana nakon poroda!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene