Čovjek voli jesti

Samuel L. Jackson napravio pomutnju u zagrebačkom restoranu s bosanskim specijalitetima

Samuel L. Jackson (Foto: Dnevnik.hr) Samuel L. Jackson (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek i Samuel L. Jackson (Foto: Privatna fotografija) Samuel L. Jackson (Foto: Dnevnik.hr) Salma Hayek i Samuel L. Jackson (Foto: Privatna fotografija) Samuel L. Jackson (Foto: Instagram) Samuel L. Jackson i Hrvoje Šalković (Foto: Privatne fotografije) +0 Samuel L. Jackson i Hrvoje Šalković (Foto: Privatne fotografije) Galerija

Holivudski glumac Samuel L. Jackson u metropolu je stigao prije nekoliko dana zbog snimanja filma "The Hitman's Wife's Bodyguard".

Samuelu L. Jacksonu očito odgovara boravak u Zagrebu.

Pogledaj i ovo Salma Hayek (Foto: Profimedia) Odradila posljednje scene Salma Hayek prigodnim se videom oprostila od Hrvatske: ''Bila je to jedna divna avantura''

Holivudski glumac u metropolu je stigao prije nekoliko dana zbog snimanja filma "The Hitman's Wife's Bodyguard", a nedjelju je odlučio provesti u jednom poznatom zagrebačkom restoranu s bosanskom kuhinjom, Sofri u centru Green Gold.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Samuel L Jackson (@samuelljackson) on

Čim je stigao na večeru, bilo je potpuno jasno da neće pojesti obrok u miru jer su ga prisutni gosti i osoblje odmah prepoznali te požurili vidjeti ga i snimiti.

Unatoč tome, glumac je bio odlično raspoložen te čitavo vrijeme nije skidao veliki osmijeh s lica, što se može vidjeti na snimci koju nam je poslao čitatelj koji se zatekao u pravo vrijeme na pravom mjestu.

U Zagreb je stigla i Salma Hayek, koja je snimila prve scene, no još se uvijek nije oglasila na društvenim mrežama da milijunima svojih obožavatelja objasni gdje je. Preciznije, objavila je fotografiju sa zagrebačkih ulica, no nigdje nije označila gdje je ona snimljena. Drugu fotografiju snimila je u krevetu da bi pokazala kako izgleda bez šminke.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on

No za to još ima vremena jer će glumci boraviti u Hrvatskoj do kraja ovog mjeseca. S nestrpljenjem se očekuje i dolazak Ryana Reynoldsa!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Trudna Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) +4 Princ Harry, Meghan Markle (Foto: Profimedia) Celebrity Meghan Markle zbog komplikacija će morati inducirati porod?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene