Ona ne stari

Zanosna Salma uživa na odmoru sa suprugom koji joj je 2011. godine priuštio skandal

Salma Hayek (Foto: Instagram) Salma Hayek (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek (Foto: Instagram) Salma Hayek (Foto: Instagram) Salma Hayek (Foto: Instagram) Salma Hayek (Foto: Instagram) Salma Hayek i Francois-Henri Pinault (Foto: AFP) Salma Hayek (Foto: AFP) Salma Hayek (Foto: AFP) +0 Salma Hayek (Foto: Instagram) Galerija

Meksička glumica Salma Hayek mami uzdahe od davne 1988. godine otkad traje njezina karijera.

Tek su joj 52 godine.

Pogledaj i ovo Salma Hayek i Francois-Henri Pinault - 1 Sad je ne ispušta iz ruke Zbog seksi izdanja latino ljepotice suprug se nije odvajao od nje, a teško je povjerovati da je on nju prevario!

Meksička glumica Salma Hayek mami uzdahe od davne 1988. godine otkad traje njezina karijera, a osim prelijepim licem, glumica se može pohvaliti i zanosnim oblinama kojima se dive oba spola.

Unatoč činjenici da je u šestom desetljeću, Salmi baš nitko ne može osporiti besprijekorni izgled kojim se posljednjih dana uveliko hvali na Instagramu na kojem ju prate milijuni obožavatelji.

Kao i većina zvijezda A-liste i Salma je s obitelji siječanj dočekala u toplijim krajevima iz kojih redovito objavljuje fotografije u bikiniju pokazajući kako joj godine ne mogu apsolutno ništa. A nakon niza fotografija u kupaćem, zanosna Meksikanka objavila je i video na kojem uživa u kadi na nepoznatoj lokaciji iz snova, čime je dodatno oduševila obožavatelje koji su ju zasuli komplimentima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on

Glumica je na odmor otišla s obitelji, suprugom Françoisom-Henrijem Pinaultom te kćeri Valentinom Palomom.

Podsjetimo, par je svoje jedino dijete dobio 2007. godine, a iste godine Salma je potvrdila zaruke s vlasnikom uspješne Kering kompanije koja ispod sebe ima luksuzne modne kuće, kao što su Gucci, Alexander McQueen, Balenciaga, Saint Laurent Paris i Brioni. Romantično vjenčanje prvo je održano na Valentinovo 2009. godine u Parizu, a zatim i u Veneciji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on

Sreću para nije pokvarila niti tužba bivšeg supermodela Linde Evangeliste iz 2011. godine, u kojoj je tvrdila kako poduzetnik ne želi priznati njihova sina Augustina Jamesa koji je rođen u listopadu 2006. Iako je milijarder opovrgnuo da je on otac dječaka, na kraju se ipak nagodio s Lindom, a Salma nikada nije željela komentirati napise i slučaj. Ipak, on sam je kasnije priznao kako je znao da je on otac djeteta, ali i da je od bivše partnerice tražio da pobaci.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on

Za par se svih ovih godina nije vezao niti jedan drugi skandal, a čini se kako je njihova ljubav s godinama samo sve jača te glumici itekako godi, jer izgleda bolje no ikad. 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: AFP) Kate Middleton i princ William, Meghan Markle i princ Harry (Foto: Screenshot) +4 Meghan Markle i princ Harry(Foto: Getty Images) Celebrity Od Meghan Markle odlazi još jedna važna suradnica nakon samo 6 mjeseci rada, princ Harry očajan

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Amina Kajtaz (FOTO: Instagram) Amina Kajtaz (FOTO: Instagram) Amina Kajtaz (FOTO: Instagram) Amina Kajtaz (FOTO: Instagram) +0 Amina Kajtaz (FOTO: Instagram) Celebrity Bosanka koja je zaludila Hrvate! Kada ona ispliva iz vode, muškarcima zastane dah

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Steve Buscemi i Jo Andres (Foto: AFP) Steve Buscemi i Jo Andres (Foto: AFP) Steve Buscemi i Jo Andres (Foto: AFP) Steve Buscemi i Jo Andres (Foto: AFP) +0 Steve Buscemi i Jo Andres (Foto: AFP) Celebrity Nakon 32 godine braka: Iznenada preminula supruga legendarnog holivudskog glumca

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene