Provokacija s ukusom

Salma Hayek provocira iz Hrvatske: Pokazala tetovažu na grudima, no nitko nije gledao u nju

Salma Hayek (Foto: Instagram) Salma Hayek (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek (Foto: Instagram) Salma hayek na Brijunima (Foto: Instagram) Salma Hayek i Francois-Hanri Pinault (Foto: Instagram) Salma Hayek (Foto: Instagram) Salma Hayek i Francois-Henri Pinault na Brijunima (Foto: Privatne fotografije) Salma Hayek (Foto: Profimedia) Salma Hayek i Ryan Reynolds (Foto: Instagram) Salma Hayek (Foto: Profimedia) +0 Salma Hayek (Foto: Profimedia) Galerija

Radi se o Salmi Hayek, koja je u Lijepu Našu stigla zbog potrebe snimanja svog novog filma "The Hitman's Wife's Bodyguard".

Glumica je posljednjih tjedana na Instagramu objavljivala samo fotografije iz Hrvatske.

Pogledaj i ovo Salma Hayek - 2 "Wow, superžena" Čini se da je 57-godišnja glumica itekako svjesna svoje ljepote, najnovije fotografije u badiću koje je objavila to i potvrđuju!

Radi se o američko-meksičkoj glumici Salmi Hayek, koja je u Lijepu Našu stigla poslovno, zbog potrebe snimanja svog novog filma "The Hitman's Wife's Bodyguard".

Salma je zajedno s kolegama Ryanom Reynoldsom i Samuelom L. Jacksonom stanke od snimanja iskoristila za razgledavanje Rovinja, a sada i Rijeke, u koju se preselio filmski set, dok bi od 1. svibnja spomenuti glumci trebali uživati i u Zagrebu.

Glumica je privatno posjetila i prekrasne Brijune sa suprugom, francuskim milijarderom Francoisom-Henrijem Pinaultom, no ovoga puta na Instagramu je objavila intimnu fotografiju iz kreveta na kojoj se pohvalila tetovažom ptice na grudima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on

"Mali detalj tajne tetovaže Sonie Kincaid", napisala je pokraj fotografije, no poznato je kako zanosna Meksikanka nije ljubiteljica tinte te se radi o lažnoj tetovaži za potrebe snimanja spomenutog filma.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on

Hayek je na jednoj fotografiji otkrila kako njezin lik u filmu ima i veliku tetovažu na desnoj ruci.

Ipak, malo tko je gledao u pticu...

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Bellucci (Foto: Profimedia) Monica Bellucci (Foto: Profimedia) Monica Bellucci (Foto: Profimedia) Monica Bellucci (Foto: Profimedia) +3 Monica Bellucci (Foto: Profimedia) Celebrity Fatalnoj Talijanki vjetar rastvorio haljinu pa je zamalo pokazala više no što je htjela  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene