Nitko nije znao

Legendarni glazbenik šokirao javnost otkrićem, posljednje tri godine za njega nisu bile nimalo lake

Rod Stewart (Foto: Getty Images) Rod Stewart (Foto: Getty Images) Getty Images 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Rod Stewart (Foto: Getty Images) Rod Stewart (Foto: Getty Images) Rod Stewart (Foto: Getty Images) +0 Rod Stewart (Foto: Getty Images) Galerija

Rod Stewart uspješno se oporavio od raka prostate.

Legendarni britanski glazbenik Rod Stewart otkrio je kako se uspješno oporavio nakon bitke s rakom prostate, koju je u tajnosti vodio posljednje tri godine.

Pogledaj i ovo showbuzz liječi se Glumici koja se proslavila hit-filmom liječnici dijagnosticirali zloćudnu bolest, otkazala je sve projekte koje je planirala

74-godišnjem Rodu bolest je bila dijagnosticirana 2016. godine, u početnoj fazi, nakon jednog rutinskog pregleda. O svemu je progovorio tijekom jedne humanitarne večeri prikupljanja na kojoj su mu društvo pravili i i ostali bivši članovi njegova benda The Small Faces, Kenney Jones i Ronnie Wood, prenosi The Mirror.

"Prije dvije godine dijagnosticiran mi je rak prostate. Nitko nije znao dosad, ali smatrao sam kako je vrijeme da svima kažem da sam zdrav sada i zahvaljujući tome što mi je bolest rano otkrivena", otkrio je Rod kojem je već svojevremno bio uklonjen tumor sa štitnjače.

Pritom je apelirao i upozorio sve da obavljaju redovito sistematske preglede te savjetovao svima da pokušaju zadržati osmijehe na licima unatoč bolesti.

"Budite pozitivni, dajte sve od sebe i imajte osmijeh na licu. Ja sam uspio i bio sam jednostavno sretan i Gospodin me čuvao", izjavio je Rod.

2000. godine Rod je strahovao da će izgubiti glas nakon što su mu liječnici uklonili tumor štitnjače. Bilo mu je rečeno da će mu se glas vratiti nakon pola godine, međutim morao je ipak malo duže pričekati prije nego što je mogao opet početi pjevati.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Savić (Foto: Youtube Screenshot) Sonja Savić (Foto: Youtube Screenshot) +0 Sonja Savić (Foto: Youtube Screenshot) Celebrity Tragičan kraj života omiljene glumice: Liječnike šokirao prizor koji ih je dočekao u stanu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene