Vrijeme za njih

Supruga 75-godišnjeg glazbenika zbog nestašnog kostimića bila je meta svih pogleda na plaži

Rod Stewart (Foto: Getty Images) Rod Stewart (Foto: Getty Images) Getty Images 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Rod Stewart (Foto: Getty Images) Rod Stewart (Foto: Getty Images) Rod Stewart (Foto: Getty Images) Rod Stewart (FOTO: Petar Glebov/PIXSELL) Rod Stewart (FOTO: Getty) +0 Rod Stewart (FOTO: Petar Glebov/PIXSELL) Galerija

Rod Stewart sa suprugom i djecom proveo je dan na plaži, a dok su se oni kupali i šetali, pjevač je samo sjedio.

Legendarni pjevač Rod Stewart (75), koji je slavu stekao 70-ih, iskoristio je priliku za dan pokraj mora na Floridi prije nego što američke vlasti narede zatvaranje plaža kao što su u drugim saveznim državama. 

Rod je viđen u West Palm Beachu sa suprugom, bivšim modelom Penny Lancaster (49) i njihovim sinovima Aiden (9) i Alistairom (14). Supružnicima su se pridružila i pjevačeva djeca iz prošlog braka, Sean (39) i Ruby (33).

Dok su Rodova djeca uživala u kupanju i surfala, a supruga se prošetala plažom u ružičastoj kombinaciji, pri čemu su joj se nazirale bradavice, on je namještao stolac na plaži i uživao. 

Pjevač je prošlog tjedna viđen kako kupuje dasku za surfanje sa sinom Alistairom, a nakon izlaska iz dućana obojica su dezinficirala ruke. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Our family want to say a huge thank you to everyone working in the NHS as well as to all the health care workers and emergency services that are helping keep Britain’s families safe in these extremely difficult times. #nhs #clapforourcarers

A post shared by Sir Rod Stewart (@sirrodstewart) on

Inače, Stewart bi ove godine od srpnja do studenog trebao imati veliku svjetsku turneju, no zbog situacije s koronavirusom tko zna hoće li barem dio koncerata biti odrađen. 

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene