Komad!

Bivša misica i 23 godine nakon osvajanja titule posramila bi upola mlađe natjecateljice, ovakav trbuh mnogi mogu samo sanjati!

Renata Lovrinčević Buljan - 1 Renata Lovrinčević Buljan - 1 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Lovrinčević Buljan - 2 Renata Lovrinčević Buljan - 1 Renata Lovrinčević Buljan - 3 Renata Lovrinčević Buljan - 2 Renata Lovrinčević Buljan - 1 Renata Lovrinčević Buljan Renata Lovrinčević Buljan Renata Lovrinčević Buljan Renata Lovrinčević Buljan - 3 Renata Lovrinčević Buljan - 2 +20 Renata Lovrinčević Buljan - 4 Galerija

Renata Lovrinčević Buljan opet je sve iznenadila novom fotografijom u kupaćem kostimu, ovakvo tijelo s 47 godina svi bi htjeli imati.

Bivša Miss Universe Hrvatske Renata Lovrinčević Buljan objavila je još jednu fotografiju u kupaćem kostimu koji je istaknuo njenu savršenu figuru.

Renata je u dvodijelnom ružičastom badiću sjela na stijenu pored mora i upijala sunčeve zrake, a u koji god dio njena tijela pogledali, svi će se složiti da je bivša misica jednostavno savršena.

''Mala s kamena'', napisala je u opisu fotografije Renata.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Renata Lovrincevic Buljan (@fitnesslife_by_renata_)

Podsjetimo, Renata se titulom Miss Universe Hrvatske okrunila 2000. godine, a godinu dana ranije bila je i prva pratilja na izboru za Miss Jadrana.

Prije osvajanja titule misice radila je kao spasiteljica na plaži, a upravo ju je taj posao 2000. godine doveo do audicije za Miss Universe Hrvatske te je bez ikakvih očekivanja osvojila krunu.

Danas radi kao fitness trenerica i na društvenim se mrežama rado hvali svojom besprijekornom figurom te je prava motivacija za vježbanje i jedno je posve sigurno – ovakvo tijelo s 47 godina sve bi žene voljele imati.

Renata je udana za vojnika Petra Buljana s kojim ima i dvojicu sinova, Bornu i Narda.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Katherine Cullen - 7 Katherine Cullen - 8 Katherine Cullen - 5 Katherine Cullen - 6 +3 Katherine Cullen - 4 Nekad i sad Sjećate se djevojčice iz budućnosti? Zbog nje su se rajfovi prodavali kao ludi, a evo gdje je ona danas i čime se bavi!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 1 Maja Šuput Maja Šuput - 1 +25 Maja Šuput - 2 Celebrity Maja Šuput osvanula u izdanju u kakvom je dosad nismo vidjeli, ono što je imala na glavi zasjenilo je i haljinu koja je sve, samo ne obična!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene