spremna za novu ljubav

Uhvaćena s misterioznim muškarcem nakon iznenadnog raskida zaruka, a poglede je privlačio i njezin seksi stajling

Lindsey Vonn (Foto: Profimedia) Lindsey Vonn (Foto: Profimedia) profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Lindsey Vonn (Foto: Profimedia) Lindsey Vonn (Foto: Profimedia) +0 Lindsey Vonn (Foto: Profimedia) Galerija

Lindsey Vonn u prosincu prošle godine je na Instagramu objavila da je prekinula za zaručnikom P. K. Subbanom, a, kako pišu strani mediji, prošlog vikenda je bila na spoju s misterioznim muškarcem.

Proslavljena skijašica Lindsey Vonn (36) prije nekoliko mjeseci je  iznenadila javnost objavom o raskidu zaruka s hokejašem P.K. Subbanom (31), a prošlog vikenda je viđena s misterioznim muškarcem. 

Pogledaj i ovo Lindsey Vonn (Foto: Profimedia) Zvone svadbena zvona! Nakon bračnog brodoloma odbijala je i pomisao na novi brak, ali zbog hokejaša je promijenila ploču

Lindsey, koja se često na listama najljepših sportašica i plijeni pozornost, iako se umirovila, u nedjelju je u restoranu u Santa Monici uživala na večeri. Kako pišu strani mediji, bivša skijašica je bila na spoju, a privlačila je poglede prolaznika u bijeloj haljini iznad koljena s prorezima sa strane. 

Vonn ju je uskladila s crnim čizmama na petu, kožnim kaputom i zaštitnom maskom. Misteriozni muškarac je bio u ležernijem izdanju i nosio je traperice, sportsku jaknu i kapu te tenisice. 

Inače, Lindsey je u prosincu prošle godine objavila na Instagramu da je raskinula zaruke sa Subbanom.

"Tijekom posljednje tri godine PK i ja smo zajedno proveli neke nevjerojatne trenutke. On je drag i dobar čovjek i netko koga iznimno poštujem. Ipak, nakon dugo razmišljanja odlučili smo da je vrijeme da svatko krene svojim putom. Ostat ćemo prijatelji zauvijek i neizmjerno se voljeti. Molimo vas da u ovim trenucima poštujete našu privatnost", napisala je. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L I N D S E Y • V O N N (@lindseyvonn)

Lindsey je vijest o zarukama potvrdila u kolovozu 2019. godine i to u jednom od svojih intervjua za Vogue. Lindsey iza sebe ima propali brak s Thomasom Vonnom koji je potrajao od 2007. do 2013. godine, četiri godine kasnije upoznala je P.K.-ja.

Vonn je najuspješnija alpska skijašica svih vremena i drži rekord u broju pobjeda u svjetskom skijaškom kupu i broju kristalnih globusa. 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Beverly Hills 90210 (Foto: Profimedia) Jennie Garth i Tori Spelling (Foto: Instagram) Jennie Garth (Foto: Youtube Screenshot) Jennie Garth i David Abrams (Foto: Profimedia) +2 Jennie Garth i David Abrams (Foto: Profimedia) Nekad i sad Sjećate se Kelly iz Beverly Hillsa? Svi je pamte po hit seriji 90-ih, a evo kako izgleda s 49 godina

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene