"Raspali se na komadiće"

Preminuo član jedne od najpopularnijih grupa 90-ih, uskoro su trebali na novu turneju: "Taman su obnovili prijateljstvo i dogodilo se najgore"

S Club 7 S Club 7 Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Paul Cattermole - 1 Paul Cattermole - 3 Paul Cattermole - 2 Paul Cattermole - 4 S Club 7 S Club 7 S Club 7 S Club 7 +0 S Club 7 Galerija

Iznenada je preminuo Paul Cattermole iz nekad popularne grupe S Club 7 koja je žarila i palila svjetskom glazbenom scenom 90-ih godina.

Član jedne od najpopularnijih grupa koja je obilježila 90-e godine S Club 7 , Paul Cattermole preminuo je u 47. godini, a tužnu su vijest potvrdili njegovi kolege iz benda.

"Uistinu smo shrvani smrću našeg brata Paula. Nema riječi kojima bi se opisala duboka tuga i gubitak koji svi osjećamo. Sretni smo jako što smo ga imali u našim životima i zahvalni na nevjerojatnim uspomenama koje imamo. Nedostajati će svakome od nas. Molimo vas da u ovom trenutku poštujete privatnost njegove obitelji i benda", objavljeno je na službenom profilu grupe na Twitteru.

Iako uzrok njegove smrti nije otkriven, menadžer benda izjavio je za medije da Paul nije preminuo pod sumnjivim okolnostima.

Izvor blizak Paulovoj bivšoj djevojci i kolegici iz benda Hannah Spearitt otkrio je kako ju je vijest o njegovoj smrti jako pogodila jer su nedavno obnovili prijateljstvo i okončali sedmogodišnju svađu.

"Ona je apsolutno shrvana, neutješna. Ovo je bio ogroman šok, ne može vjerovati da više nije s nama. Taman kad su obnovili prijateljstvo, dogodilo se ono najgore. Bend se raspao na komadiće. Svi su se veselili ponovnoj turneji i ponovnom proživljavanju nevjerojatnih uspomena zajedno. Paul je bio i uvijek će biti veliki dio Hannahinog putovanja. Trenutačno je izvan sebe", izjavio je izvor za Daily Mail.

Vijest o Paulovoj iznenadnoj smrti dolazi samo nekoliko tjedana nakon što je S Club 7 objavio da će se ponovno okupiti za turneju u trajanju od 11 dana po Ujedinjenom Kraljevstvu i Irskoj, izvodeći klasike kao što su "Reach", "Bring It All Back" i "Never Had A Dream Come" true.

Obožavatelji grupe neće pamtiti S Club samo po njihovoj glazbi već i po serijama o njihovim životima "Miami 7" i "LA 7" u kojima su glumili svi članova - danas 44-godišnja Rachel Stevens, 46-godišnja Tina Barrett, 40-godišnji Jon Lee, 41-godišnji Bradley McIntosh, i 43-godišnja Jo O'Meara.

2002. godine Paul je iznenadio obožavatelje benda kada je spektakularno objavio da napušta grupu zbog razlika u stvaranju glazbe. Imao je težak put nakon što je napustio bend, bankrotirao je 2015. godine i čak stavio svoju glazbenu nagradu Brit na prodaju na eBayu s porukom: "Ima računa za platiti".

Paul je priznao da se pokušavao prijaviti na reality showove poput "Ja sam slavan... Vodi me odavde!" i "Dancing On Ice", ali mu je rečeno da nije dovoljno slavan i odbili su ga. Zatim se pojavio u emisiji "Loose Women" 2018. godine gdje je priznao da je ostao bez novca i da je morao posuditi košulju za emisiju, a godinu dana kasnije sudjelovao je u emisiji "First Dates Hotel".

Obožavateljima je bila posebno zanimljiva priča o Hannahinu i Paulovu prijateljstvu koje seže prije stvaranja grupe, još iz tinejdžerskih godinama. Prvo su svoju romansu držali u tajnosti, a Paul je kasnije otkrio da bi se u ranim jutarnjim satima šuljao do Hannahine kuće i iz nje kako bi izbjegao da ga obožavatelji ugledaju.

Turneju ponovnog okupljanja S Club 7 osmislio je glazbeni mogul Simon Fuller, koji ih je prvotno okupio 1998. godine, nakon što ga je Spice Girls, njegov prethodni bend, smijenio s mjesta menadžera. Ponovno okupljanje za turneju povodom 25. obljetnice trebalo bi biti unosno za Simona, kao i za bend, koji su svi otišli u različitim smjerovima nakon razlaza 2003. godine.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Zrinka Cvitešić Zrinka Cvitešić Zrinka Cvitešić Zrinka Cvitešić - 2 +26 Zrinka Cvitešić - 3 Celebrity Neprepoznatljiva Zrinka Cvitešić pokazala adute koje inače krije, a objavila je i vijest koju su obožavatelji jedva dočekali!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Nikolina Herceg Beljak i Krešo Beljak Nikolina Herceg Beljak i Krešo Beljak - 1 Nikolina Herceg Beljak i Krešo Beljak - 4 Nikolina Herceg Beljak i Krešo Beljak - 3 +13 Nikolina Herceg Beljak i Krešo Beljak - 2 Celebrity Krešo Beljak podijelio fotku s lijepom suprugom Nikolinom koju rijetko pokazuje, a za to je imao i dirljiv razlog!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene