Sjećate se njega?

Preminuo glumac kojeg pamtimo iz brojnih meksičkih sapunica, tužnu vijest objavila je njegova supruga

Alfonso Iturralde - 5 Alfonso Iturralde - 5 YouTube/Screenshot 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Alfonso Iturralde - 3 Alfonso Iturralde - 1 Alfonso Iturralde - 2 Alfonso Iturralde - 4 Alfonso Iturralde - 5 +0 Alfonso Iturralde Galerija

Alfonso Iturralde glumio je u telenovelama "Za tvoju ljubav", "Ljubav na kocki", "Rebelde" i "U ime ljubavi", koje su se gledale i u Hrvatskoj, a preminuo je u 74. godini.

Meksički glumac Alfonso Iturralde preminuo je u 74. godini, a tužnu vijest objavila je njegova supruga, također glumica, Rosalba Brambila.

"Želim vas obavijestiti da je preminuo moj suprug Alfonso Iturralde. Hvala Bogu za njegov život i naše predivne kćeri koje nam je podario. Molim se za cijelu našu obitelj. Neka vas Bog ispuni svojim mirom i blagostanjem, kao sve nas", napisala je glumčeva supruga na Instagramu uz njihovu staru obiteljsku fotografiju.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Rosalba Brambila Alexander (@rosalbabrambilaalexander)

Alfonso je preminuo još 24. srpnja, a uzrok smrti nije otkriven, no poznato je da je prije četiri godine imao rak prostate.

"Liječnici su otkrili da imam rak prostate i zato sam morao ići na operaciju, koja je prošla bez komplikacija i sretan sam što je sve prošlo dobro", rekao je tada u intervjuu za Ventaneando.

Alfonso je glumio u brojnim meksičkim telenovelama, uključujući i u "Za tvoju ljubav", "Ljubav na kocki", "Rebelde" i "U ime ljubavi", koje su se budno pratile u Hrvatskoj. Posljednju ulogu ostvario je u sapunici "Bezdušna", koja je prije dvije godine ostvarila veliki uspjeh u Meksiku.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Lily-Rose Depp i 070 Shake - 2 Lily-Rose Depp i 070 Shake - 3 Lily-Rose Depp i 070 Shake - 4 Lily-Rose Depp i 070 Shake - 5 +12 Lily-Rose Depp i 070 Shake - 1 Celebrity Kći legendarnog glumca nekoć je ljubila slavne frajere, a sada su je paparazzi ulovili u trenucima nježnosti sa ženom

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Valentina Walme - 2 Valentina Walme - 4 Valentina Walme - 3 Tina Walme +26 Valentina Walme - 3 Celebrity Bivša pobjednica ''Plesa sa zvijezdama'' još je jednom potvrdila titulu najseksi hrvatske plesačice: ''Koja sirenica...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene