Nije gubio optimizam

Posljednji intervju Miroslava Ćire Blaževića za IN magazin: ''Nemam razloga da ne zahvalim i Bogu i prirodi i liječnicima!''

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Miroslav Ćiro Blažević Miroslav Ćiro Blažević Miroslav Ćiro Blažević Miroslav Ćiro Blažević Miroslav Ćiro Blažević Miroslav Ćiro Blažević Miroslav Ćiro Blažević Miroslav Ćiro Blažević Miroslav Ćiro Blažević Miroslav Ćiro Blažević i Zdenka Blažević +21 IN magazin: Miroslav Ćiro Blažević - 6 Galerija

Miroslav Ćiro Blažević nije gubio svoj optimizam i veselje unatoč teškoj bolesti, što je i sam priznao u jednom od svojih posljednjih intervjua za IN magazin, a o čemu je govorio, možete vidjeti u videu!

Miroslav Ćiro Blažević jedan od svojih posljednjih intervjua dao je za IN magazin krajem prošle godine, a u njemu je vedar i nasmijan progovorio o svojoj teškoj dijagnozi.

Pogledaj i ovo In Magazin: Sandi Cenov i žena - 1 Proslavili 18. godišnjicu Sandi Cenov i njegova supruga za kamere In magazina progovorili o braku i zarukama: ''Bila je to ljubav doslovno na prvi pogled''

Što ga najviše veseli nadomak 88. rođendana, čime je tjerao crne misli i zbog čega nije gubio nadu optimistični Ćiro ispričao je u razgovoru s Davorom Garićem.

"Da, borim se! Koliko ću dugo izdržati boreći se, to samo Bog zna! Ali mislim da sam ja primjer svakom pacijentu da ne smije izgubiti nadu nikad i da se mora boriti jer gotovo sigurno i provjereno ta borba i vjera da možeš pobijediti ono što se u medicini čini nemoguće pokloni vam još koji dan života više, a svaki dan je dragocjen'', rekao je tada Miroslav Ćiro Blažević.

Svaki novi dan Ćiro je dočekao i proveo s osmijehom jer, kako je rekao, nije imao vremena za crne misli, iako mu dijagnoza nije bila tako optimistična.

''Pa neću se ja ustručavati da vam kažem da je, nažalost, taj moj karcinom uzeo velikog maha, imam metastaza sedam po kostima, po ovom zadnjem, malo je i jetru dirnuo, tako da je sve to pesimizam, ali ja sam optimist!'' zaključio je Ćiro.

''Ja imam sad u veljači 88 godina, pa kažem: 'Čekaj, nitko mi nije živio dulje od 60!' Ja sam došao na 88, pa nemam razloga da ne zahvalim i Bogu i prirodi i liječnicima. Dosta sam imao vitalnih poteškoća sa zdravljem u toku mog življenja, ali eto, 88 godina, sine moj, neću još otić!'' zaključio je Ćiro za kraj razgovora.

Miroslav Ćiro Blažević preminuo je nakon duge i teške bolesti, a posljednjih nekoliko mjeseci vodio je tešku borbu s karcinomom, koji se proširio na jetra, a ranije na rebra i zdjelicu. 2011. godine bio mu je dijagnosticiran karcinom prostate, koji je uspješno pobijedio.

Godinu dana kasnije operiran je i zbog melanoma u početnoj fazi, ali u rujnu 2019. godine vratila se teška bolest, a 10. veljače trebao je proslaviti 88. rođendan.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Milan Pavlović - 2 Milan Pavlović Milan Pavlović - 1 Milan Pavlović i Goran Navojec +20 Gordana Boban u seriji Lud, zbunjen, normalan Zanimljivosti Sjećate li se Dine iz serije ''Lud, zbunjen, normalan''? Ova mu je uloga obilježila život, a evo gdje je i kako izgleda danas!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Miroslav Ćiro Blažević i Zdenka Blažević Miroslav Ćiro Blažević, Zdenka Blažević i Radojka Šverko Miroslav Ćiro Blažević i Zdenka Blažević Miroslav Ćiro Blažević +18 Miroslav Ćiro Blažević Celebrity Zdenka je Ćirina najveća podrška bila više od 60 godina, ali ju je vješto skrivao od medija, a na jednoj stvari joj je čestitao: ''Ni kad je bila visoko plaćena!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene