Kao da je predosjećao?

Posljednja objava Jurice Popovića na Instagramu sve je dodatno rastužila, znakovita poruka koju je poslao nikog nije ostavila ravnodušnim

Jurica Popović Jurica Popović Jurica Popović/Instagram 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Jurica Popović - 1 Jurica Popović - 3 Jurica Popović - 2 Jurica Popović - 1 Jurica Popović - 2 Jurica Popović i Matija Vuica - 2 Jurica Popović i Matija Vuica - 1 Jurica Popović i Matija Vuica Jurica Popović i Matija Vuica Jurica Popović i Matija Vuica - 1 +17 Jurica Popović i Matija Vuica - 2 Galerija

Jurica Popović je posljednju objavu na profilu na Instagramu objavio 8. prosinca, a riječi koje je napisao sve su dodatno rastužile.

Jurica Popović svoju je posljednju objavu na profilu na Instagramu podijelio 8. prosinca, a bio je to isječak iz jednog od njegovih glazbenih spotova.

"Ne žalim više ni zbog čega, prešao sam davno preko svega...", Juričini su stihovi koje je napisao uz objavu i video, a koji nikoga nisu ostavili ravnodušnim.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli jurica popovic (@jurica_popovic)

"Počivao u miru legendu", komentar je jednog od njegovih obožavatelja.

Jurica je iznenada preminuo u dobi od 65 godina, a iza sebe je ostavio neutješnu životnu partnericu Matiju Vuicu s kojom je proveo više od 40 godina.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Jurica Popović i Matija Vuica Jurica Popović Jurica Popović i Matija Vuica - 1 Jurica Popović i Matija Vuica - 2 +13 Matija Vuica i Jurica Popović - 3 Celebrity Preminuo Jurica Popović, njegova životna partnerica Matija Vuica je neutješna, a kolege u šoku!

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Jurica Popović i Matija Vuica Jurica Popović i Matija Vuica - 1 Jurica Popović i Matija Vuica Jurica Popović i Matija Vuica - 2 +19 Jurica Popović i Matija Vuica - 3 Zanimljivosti Matija Vuica i Jurica Popović voljeli su se više od 40 godina, trudila se da ju zamijeti: "To je bio odabir za cijeli život, obostrano"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene