prepoznao simptome

Legendarni operni pjevač ima koronavirus i upozorava fanove da se drže pravila: "Budite jako oprezni"

Plácido Domingo (Foto: AFP) Plácido Domingo (Foto: AFP) Afp 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Plácido Domingo (Foto: AFP) Plácido Domingo (Foto: AFP) Plácido Domingo (Foto: AFP) Plácido Domingo (Foto: AFP) +0 Plácido Domingo (Foto: AFP) Galerija

Placido Domingo istaknuo je kako je njegova moralna dužnost da obavijesti javnost.

Operni pjevač Placido Domingo (79) testirao se na koronavirus nakon što je dobio vrućicu i počeo kašljati.

Pogledaj i ovo Žarko Batinović - 3 I dalje u komi... Poznati Splićanin i dalje se u bolnici bori za život, a njegov prijatelj posvetio mu je emotivnu objavu: "Ovo više stvarno nema smisla..."

Legendarni španjolski tenor objavio je vijest na Facebooku. "Osjećam da je moja moralna dužnost da vas obavijestim kako sam pozitivan na koronavirus. Molim sve da budete jako oprezni i poštujete osnovna pravila za pranje ruku, držanje udaljenosti od drugih ljudi i tako napravite sve što možete da spriječite širenje virusa. No, najviše od svega molim vas da ostanete kod kuće ako možete", napisao je Domingo. 

Inače, pjevač se posljednjih mjeseci našao u centru pažnje zbog optužbi za seksualno zlostavljanje. Placido je desetljećima prisiljavao žene na seksualne odnose, zauzvrat im nudio poslove, a ako bi ga odbile, profesionalno bi ih kažnjavao, izjavile su zlostavljane žene za The Associated Press.

O svemu je progovorilo osam plesačica i jedna pjevačica, a zlostavljanje se navodno dogodilo prije 30 godina. Jedna od njih tvrdi kako joj je pjevač stavio ruku ispod suknje, a tri su izjavile kako ih je nasilo ljubio u garderobama, hotelskim sobama, pa čak i na ručkovima.

Deseci svjedoka potvrdili su kako se Domingo godinama neprimjereno ponašao prema mlađim ženama. "Optužbe tih neimenovanih pojedinaca od prije 30 godina veoma su zabrinjavajuće, kao takve i netočne", rekao je pjevač. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene