Izgleda sjajno!

Skinula čak 25 kilograma: 'Stavila sam zdravlje na prvo mjesto'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ona je zvijezda sjajnog glasa, a prije 18 mjeseci započela je i onu drugu transformaciju – sjajnog stasa.

Popularna pjevačica Jordin Sparks oduvijek je bila sjajna pjevačica, a nakon što je ostala zamijećena u showu 'American Idol' htjela je poraditi i na svojem izgledu. Jordin je u razgovoru za Today show otkrila kako je u 18-mjesečnom razdoblju skinula čak 25 kilograma i sada je u najboljoj formi u životu.

Pogledaj i ovo Tina Kunakey i Vincent Cassel (Foto: Profimedia) Francuski šarm Pred oltar je odveo dvije nestvarno lijepe žene, no i on s 53 godine izgleda fantastično i ima pločice

'Baš sam se bila razboljela za rođendan. Trebala sam ga slaviti s prijateljima no bilo mi je loše. Pomislila sam, ovo bi mi trebalo biti najbolje razdoblje u životu! Ne moram se osjećati ovako loše! Tada sam shvatila da trebam staviti zdravlje na prvo mjesto, stoga sam to i napravila', rekla je lijepa 25-godišnja pjevačica.

Iako u Hollywoodu vlada trend mršavosti, Sparks kaže kako se sada dobro osjeća u svojoj koži i ne misli biti mršavija. 'I prije sam bila zadovoljna kako izgledam. No sada sam i zdravija. dobra posljedica je bila ta što se i moje tijelo promijenilo', kaže mlada glazbenica te poručuje ženama da se nauče dobro osjećati u svojoj koži.

Inače, Jordin je u vezi s mladim glazbenikom Jasonom Derulom koji iza sebe ima nekoliko hitova 'Trumpets' i 'Talk Dirty' koje su osvojile top ljestvice.
 

Visit NBCNews.com for breaking news, world news, and news about the economy

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene