Urnebesno!

Piće, nesvjestica i brutalne šale u prijenosu uživo: Ovo će vas nasmijati do suza!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Evo kako izgleda jedna od najzabavnijih dodjela nagrada!

Dodjela TV nagrada Emmy svakako je jedan od najglamuroznijih događaja godine, ali to ne znači nedostaje dobrih šala i urnebesnog smijeha. Dok očekujemo koje će nam nove zabavne trenutke donijeti sutrašnja dodjela nagrada, evo koji su ostali zapamćeni kao najsmješniji sa prošlogodišnje ceremonije.

Pogledaj i ovo showbuzz Emmy 2013 Seksepil na najjače: Sofia Vergara zasjenila SVE ostale!

>>Egzotični uzorci i bizarne kreacije: Najgore odjevne kombinacije u povijesti Emmya!

Ricky Gervais, Julia Louise-Dreyfus, Josh Groban, Aubrey Anderson-Emmons i Tracy Morgan svojim su pojavljivanjem na sceni nasmijali publiku do suza.

Ricky Gervais zbilja, zbilja, želi piće

Britanski komičar, Ricky Gervais našalio se sa pravilima ponašanja na ovoj svečanoj dodjeli i radosno podijelio s publikom da je uspio kradomice donijeti pivo iza scene. 'Govorim u ime svih ljudi kojima je potrebno piće da prežive ovakav događaj' zaključio je popularni komičar.

Julia Louise-Dreyfus prekasno shvatila da ne čita svoj govor

Američka glumica i producentica Julia Louise Dreyfus prošle je godina osvojila 3 Emmya u karijeri i to za u logu u humorističnoj seriji 'Veep'. Na putu do pozornice, čestitala joj je njezina kolegica Amy Poehler. Glumice su 'slučajno' zamijenile papiriće sa govorima zahvale tako da je Julia zahvaljivala NBC-u i Amyinoj djeci. Nakon što su publiku dobro nasmijale, Pehler se popela na pozornicu i dala joj 'pravi' govor.

Josh Groban ironično opjevao pjesmu svom kolegi

Voditelj prošlogodišnje dodjele, Jimmy Kimmel, našalio se kako u Hollywoodu zvijezde dobiju punu pažnju tek nakon smrti. Stoga mu je glumac Josh Groban uz pratnju glasovira otpjevao hit One Directiona 'You Don't know You're Beautiful'.

Aubrey Anderson-Emmons se pretvorila u čudovište!

Glumica popularne američke serije 'Modern Family' ne dobije uvijek najveće dijelove scenarija humoristične serije, ali je zasigurno osigurala najviše smijeha na prošlogodišnjem Emmyu.  Ali slatka 'Lily' pretvorila se u pravo malo čudovište i nasmijala cijelu dvoranu.

Tracy Morgan se onesvijestio na pozornici

Voditelj Jimmy Kimmel dosjetio se ideje da američki komičar i glumac, Tracy Morgan odglumi nesvjesticu na sceni kako bi se vijest proširila društvenim mrežama. Gledateljima je poručio 'Napišite na svoj profil OMG Tracy Morgan se upravo onesvijestio na pozornici na dodjeli Emmya. Odmah uključite ABC' šaljivo je predložio Kimmel, a mnogi su ga i poslušali.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene