Ne krije sreću

Objavila je da u 41. godini čeka prvo dijete, pa oduševila fotografijom u minijaturnom bikiniju

Petra Nemcova (Foto: Instagram) Petra Nemcova (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Petra Nemcova (Foto: Instagram) Petra Nemcova (Foto: Instagram) Petra Nemcova (Foto: Instagram) Petra Nemcova (Foto: Instagram) Petra Nemcova (Foto: Instagram) Petra Nemcova (Foto: Instagram) Petra Nemcova (Foto: Instagram) Petra Nemcova (Foto: Instagram) Petra Nemcova (Foto: Instagram) +0 Petra Nemcova (Foto: Instagram) Galerija

Petra Nemcova čeka prvo dijete sa suprugom Benjaminom Larretcheom.

Manekenka i voditeljica Petra Nemcova s 40 godina čeka prvo dijete sa suprugom Benjaminom Larretcheom, a sretnu je vijest nedavno objavila na društvenim mrežama.

Petra je na profilu na Instagramu objavila nekoliko fotografija na kojima ponosno pokazuje trudnički trbuh, no ipak najviše je pažnje privukla ona na kojoj pozira u crvenom bikiniju na palubi broda.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Petra Nemcova (@pnemcova) on

"Svaka žena je super žena sa super moćima! Ne trebamo crveni tepih da to pokažemo", napisala je Petra uz fotografiju koja ne krije sreću i uzbuđenje zbog nove životne uloge koja ju čeka.

"Naša se obitelj širi baš kao i moj trbuh. Osjećam se zahvalno što nas je svemir tako brzo blagoslovio ovim božanskim darom", napisala je Petra uz fotografiju na kojoj pozira sa svojim kućnim ljubimcima.

Ona i Benjamin vjenčali su se u kolovozu na privatnoj ceremoniji koju je predvodio njihov duhovni vođa u Arizoni.

Osim po vrlo uspješnoj manekenskoj karijeri, Petra je u povijest ušla i kao jedna od rijetkih preživjelih u strašnoj katastrofi. Naime, prije nešto više od 10 godina Petra je uspjela preživjeti jedan od najsmrtonosnijih tsunamija u modernoj povijesti koji je pogodio Tajland i to tako što se popela na drvo palme na kojem je provela dugih 8 sati prije nego je bila spašena. Njezin tadašnji dečko, fotograf Simon Atlee bio je među više od 200 tisuća poginulih ljudi u toj prirodnoj katastrofi.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Chris Noth i Tara Lynn Wilson (Foto: Instagram) Chris Noth i Tara Lynn Wilson (Foto: Instagram) Chris Noth i supruga Tara (Foto: AFP) Chris Noth i supruga Tara (Foto: AFP) +7 Chris Noth i supruga Tara (Foto: AFP) Celebrity U 65. godini čeka dijete s 27 godina mlađom suprugom, čestitala mu je i bivša partnerica

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene