Slatka mala obitelj

Suprug Petre Kurtele otkrio da je njihova ljubav bila na prvi pogled: ''Steplo nas je, počeli smo iznenada''

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Petra Kurtela Petra Kurtela i Damir Horvatinčić - 4 Petra Kurtela i Damir Horvatinčić - 3 Petra Kurtela i Damir Horvatinčić - 2 Petra Kurtela i Damir Horvatinčić - 1 Ples sa zvijezdama, Petra i Damir - 2 Ples sa zvijezdama, Petra i Damir - 1 Petra Kurtela i Damir Horvatinčić - 1 Petra Kurtela i Damir Horvatinčić - 1 Petra Kurtela i Damir Horvatinčić - 2 +13 Petra Kurtela i Damir Horvatinčić - 3 Galerija

Petra Kurtela jedno je od najvećih iznenađenja u showu ''Ples sa zvijezdama'', a svoj talent za ples pokazala je i u trećoj emisiji.

Petra Kurtela i Damir Horvatinčić odradili su još jedan plesni izazov. 

Pogledaj i ovo Petra Kurtela, Amanda Prenkaj ''U što sam se uvalila...'' Petra Kurtela zaplesala s najboljom prijateljcom: ''Kad me pitala za sudjelovanje, meni je bio ovakav scenarij...''

A prije nego što je stala na pozornicu, Petra je progovorila o svojim najvećim ljubavima.

''Moja najveća ljubav je, naravno, moja mala obitelj koju smo stvorili Igor, moj partner, Relja, sin, i naši pas i mačka'', otkrila je Petra Kurtela. 

''Petra i ja počeli smo iznenadno, na prvi pogled nas je steplo'', iskreno je rekao Igor pred kamerama Plesa sa zvijezdama. 

''Kao da sam vidjela sunce, iako je on izgledao presmiješno u tom trenutku. Igor je organiziran tip, on živi u tablicama, a ja ne znam što tablica jest'', iskreno je rekla Petra, a Igor se nadovezao pomno smišljenim komentarom. 

''Kontrolirani kaos, to je tako s Petrom'', rekao je raznježeno, a Petra je svog supruga dodatno pohvalila.

''Trenutačno je kod nas doma tako da Igor radi sve, ja dođem i prespavam. Češće on kuha nego ja jer zna koliko mi je stalo do ovog i to poštuje'', Petra je za svog supruga imala samo riječi hvale. 

Petra i Damir plesali su slowfox.

"Ovo je bilo stvarno jako, jako dobro. U trenucima se vidi da gledaš: 'Koji pokret sad ide?', ali ovo danas je bilo puno bolje nego prvi put", pohvalila ju je Franka.

"Stopala su puno bolja nego zadnji put, bilo je zadovoljavajuće. Ali u oko su me bole tvoje ruke, lijepe su, duge, ali u plesu moraju biti funkcionalne i moraš držati okvire. Ali, zadovoljan sam tobom!" kazao je Cibooci.

"Bila sam malo u stresu što će biti jer imaš taj glumački moment da samu sebe kritiziraš, a ti to u plesu i pokažeš, ali danas ste to prevazišli i danas ste to izveli jako dobro", zadovoljna je bila i Larisa.

"Fokus koji imaš ponekad se kod pokreta malo isključi pa se vrati, ali sve u svemu ta cijela priča je bila super", zaključio je Igor.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller i surpug Faris Tara Thaller i Mateo Cvenić - 5 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 4 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 3 +24 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 2 Celebrity Jedna od najljepših domaćih glumica dala rijetku izjavu o svom suprugu: ''S njim sam sto posto svoja''

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Tamara Loos u trećoj emisiji Plesa sa zviejzdama Tamara Loos u trećoj emisiji Plesa sa zvijezdama Tamara Loos Tamara Loos - 9 +28 Tamara Loos - 8 Celebrity Novo izdanje voditeljice Plesa sa zvijezdama najglamuroznije je dosad, a teško je ne primijetiti jednu promjenu na njoj!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene