Zadobila je ozbiljnu ozljedu!

Pobjednica našeg hit-showa zabrinula je pratitelje posljednjim snimkama: ''Sva sreća kad imaš doktora u društvu...''

Paula Tonković - 4 Paula Tonković - 4 Instagram 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Paula Tonković - 5 Paula Tonković - 3 Paula Tonković - 2 Paula Tonković - 1 Paula Tonković - 6 Paula Jeričević - 2 Paula Jeričević - 1 Paula Tonković - 11 Paula Tonković - 9 Paula Tonković - 8 +23 Paula Tonković - 7 Galerija

Paula Tonković bila je uzvanik na jednoj svadbi, a kući se vratila s ozbiljnom ozljedom ispod obrve, otkrila je tko ju je spasio.

Naša plesačica i pobjednica posljednje sezone ''Plesa sa zvijezdama'' Paula Tonković zabrinula je pratitelje posljednjim objavama na svom Instagramu.

Naime, Paula je sa svojim suprugom Filipom Tonkovićem prisustvovala jednoj svadbi, ali ona nije prošla kako su očekivali. Plesačica je tijekom večeri doživjela ozljedu i zadobila veliku ranu ispod obrve, a sve to podijelila je na svojim Instagram pričama.

Paulu je snimio jedan kolega s flasterom preko obrve, a onda je i sama snimila kako trenutno izgleda. Na posljednjoj priči otkrila je da je bila sreća što su u društvu imali kolegu doktora koji se pobrinuo za njezinu ranu.

Što se točno dogodilo i kako je zaradila ozljedu još nije otkrila.

Podsjetimo, Paula je ove godine odnijela pobjedu u "Plesu sa zvijezdama" kao mentorica influencera Marca Cuccurina. U prethodnim sezonama showa natjecala s Ivanom Šarićem i Filipom Vidovićem te je oba puta zauzela treće mjesto, pa je njezina pobjeda posebno obradovala gledatelje.

Inače, Paula se prošle godine udala za svog dugogodišnjeg partnera Filipa Tonkovića, a koliko ga voli ispričala je u jednom intervjuu.

"Moj Tonko prije svega je moj najveći prijatelj, koji mi je podrška još od davnih dana i ništa se nije promijenilo. Podržava svaku moju ideju, svaki nastup i svaku odluku. Možda zato što pola toga ne sluša, pa i ne zna s čim se sve složio. Kako god, uvijek je tu uz mene.''

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paula Tonkovic (@paula_jericevic)

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput na Instagramu - 1 Maja Šuput na Instagramu - 3 Maja Šuput na Instagramu - 5 Maja Šuput na Instagramu - 6 +27 Maja Šuput na Instagramu - 7 Celebrity Šuput pokazala kolege iz benda nakon tri neprospavane noći i otkrila što rade u backstageu: ''Ovakva je situacija…''

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Kevin Bacon i Kyra Sedgwick - 4 Kevin Bacon i Kyra Sedgwick - 2 Kevin Bacon i Kyra Sedgwick - 1 Kevin Bacon i Kyra Sedgwick - 5 +16 Kyra Sedgwick i Kevin Bacon - 2 Celebrity Prije 35 godina obećali su si ljubav i vjernost, a nije ih poljuljala čak ni prekasno utvrđena činjenica da su zapravo rođaci!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene