sumnje su bile točne

Otkriven uzrok smrti sina zvijezde Zalagaonice, njegov shrvani otac upozorio je i na veliki problem!

Rick Harrison Rick Harrison Profimedia 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Rick i Adam Harrison - 2 Rick Harrison Richard Benjamin Harrison - 1 Richard Benjamin Harrison - 2 Show ''Zalagaonica'' Zvijezde showa ''Zalagaonica'' - 1 Zvijezde showa ''Zalagaonica'' - 2 Zvijezde showa ''Zalagaonica'' - 3 Zvijezde showa ''Zalagaonica'' - 4 Zvijezde showa ''Zalagaonica'' - 5 +3 Zvijezde showa ''Zalagaonica'' - 6 Galerija

Poznat je uzrok smrti Adama Harrisona, sina zvijezde "Zalagaonice" Ricka Harrisona, koji je preminuo u dobi od 39 godina.

Adam Harrison, sin zvijezde showa "Zalagaonica" Ricka Harrisona, preminuo je od predoziranja fentanilom, doznaje TMZ.

Uzrok smrti potvrdio je i njegov otac, putem glasnogovornika.

"Da, mogu potvrditi da je Adam preminuo od predoziranja fentanilom. Kriza s fentanilom u našoj zemlji treba biti ozbiljnije shvaćena. Čini sa kao da samo teče preko granice i ništa se u vezi s tim ne poduzima. Moramo biti bolji", poručio je otac pokojnika.

Adam je preminuo u dobi od 39 godina i odmah se sumnjalo da se radilo o posljedicama predoziranja, što se sada pokazalo i točnim.
Shrvani otac oprostio se od sina na društvenim mrežama.

"Uvijek ćeš biti u mom srcu. Volim te", napisao je Rick na Instagramu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Rick Harrison (@rick_harrison)

Adam je bio jedan od trojice Rickovih sinova, a najčešće se u emisiji "Zalagaonica" pojavljivao njegov stariji brat Corey. Rick je Adama i Coreyja dobio u braku s prvom suprugom Kim, a trećeg sina, Jakea, dobio je s drugom suprugom Tracy.

I Corey se oprostio od brata na društvenim mrežama uz njihovu fotografiju iz djetinjstva. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Dick Harris (@realcoreyharrison)

Jedno od zaštitnih lica emisije bio je i Rickov otac Richard Benjamin Harrison, koji je bio poznat i pod nadimkom "The Old Man", a on je preminuo je 2018. godine.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Branimir Kopitović, Giuliano, Marijana Batinić i Kristina Đanić, Kronplatz, 2009. godina Kristina Đanić i Marijana Batinić, Kronplatz, 2009. godina Giuliano i Kristina Đanić Giuliano i Kristina Đanić +22 Giuliano i Kristina Đanić Nekad i sad Osvanule fotografije Giuliana i supruge s omiljenog skijališta Hrvata, nju ne viđamo često, a pamtimo je iz vrućeg videospota

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Vesna Juraić Vesna Juraić Vesna Juraić Vesna Juraić +25 Vesna Juraić Celebrity Pogledajte kako izgleda Modrićeva punica, bila je važna figura u Dinamu prije nego što je njezina Vanja upoznala Luku

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene