"Ljudska greška"

Istraga pokazala tko je kriv za najveći gaf na Oscarima ikad

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Povijesna greška dogodila se na dodjeli Oscara 2017. Zamjena kuverti kriva je za filmski kraj dosadnjikave dodjele Oscara!

Svi smo u nevjerici gledali dok se događala povijesna pogreška na dodjeli Oscara 2017. Naime, u kategoriji najboljeg filma pogrešno je Oscar dodijeljen filmu "La La Land" da bi već za nekoliko trenutaka na pozornici proglašena pogreška te je pravi dobitnik ubrzo poglašen. Film "Moonlight" osvojio je najprestižniju nagradu na Oscarima, a krivac za ovaj veliki gaf otad se traži.

Pogledaj i ovo showbuzz Predviđanja i prognoze OSCAR 2017. Budite uživo uz Dnevnik.hr tijekom objave nominacija!

Čini se da su krivi računovođe koji s Akademijom surađuju od davne 1934. godine. Ispričali su se u ponedjeljak zbog uručivanja krive omotnice Warrenu Beattyju i Faye Dunaway. Naime, Beattyju su dali rezervnu omotnicu na kojoj je pisalo ime najbolje glumice - Emme Stone iz "La La Landa". Zabunom, PricewaterhouseCoopers dali su krivu kuvertu slavnom glumačkom dvojcu.

"Na kraju dana, napravili smo ljudsku pogrešku. Napravili smo grešku. Naš zaposlenik Brian Cullinan, koji je stajao s lijeve strane pozornice, dao je pogrešnu kuvertu Warrenu Beattyju. Čim smo shvatili da smo pogriješili, obavijestili smo sve i ispravili pogrešku", poručio je Tim Ryan, jedan od šefova PricewaterhouseCoopersa. Nažalost, producenti "La La Landa" već su krenuli slaviti te su održali i dio slavljeničkog govora. Ryan je dodao i da je kontaktirao Akademiju te producente oba filma te im se ispričao.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene