Kreće drugim putem?

Našu glumicu jako rijetko vidimo u javnosti zadnjih godina, a sad je jasno i zašto, ovome je u zadnje vrijeme bila posvećena!

Ornela Vištica - 4 Ornela Vištica - 4 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ornela Vištica - 12 Ornela Vištica - 9 Ornela Vištica - 10 Ornela Vištica - 7 Ornela Vištica - 8 Ornela Vištica - 11 Ornela Vištica - 13 Ornela Vištica - 6 Ornela Vištica - 5 Ornela Vištica - 3 +19 Ornela Vištica - 2 Galerija

Naša glumica Ornela Vištica ne voli se isticati u javnosti, no sada se na društvenim mrežama pohvalila jednim velikim uspjehom.

Naša glumica Ornela Vištica već je godinama jedno od najpopularnijih imena na sceni iako se od javnosti vješto skriva.

O njenom privatnom životu malo se zna, a pojavljuje se samo kad su u pitanju predstave i glumački projekti, no sada se pohvalila jednom velikom viješću.

Naime, glumica se na Facebooku pohvalila da je završila još jedan fakultet te stekla novu titulu. Uz galeriju fotografiju Vištica je obznanila da je uspješno obranila diplomski rad na Sveučilištu Libertas te stekla titulu magistrice međunarodnih odnosa i diplomacije.

Ornela je svoj rad obranila u bijeloj košulji i crnom baršunastom sakou s detaljima, a u opisu je dodala:

''Uspješno obranjen diplomski rad. Mentor doc. dr. sc. Mladen Nakić, predsjednik Povjerenstva prof. dr. sc. Ivan Grdešić, član Povjerenstva doc. dr. sc. Jadranka Polović. Sada uz glumu i magistar Međunarodnih odnosa i diplomacije.''

U komentare su joj pristigle brojne čestitke pratitelja, a prije ove diplome Ornela je titulu stekla i na Akademiji dramskih umjetnosti u Zagrebu.

Podsjetimo, Ornela je rođena u Mostaru, a odrasla je u Hrvatskoj te se domaćoj javnosti predstavila u seriji ''Larin izbor''.

Jedna od novijih uloga bila je ona kojom je utjelovila predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović u predstavi kazališta Kerempuh ove godine.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ornela Vištica (@ornelavistica)

O ljubavnom životu Ornele Vištice ne zna se puno, osim da je bila u vezi s poznatim chefom Matom Jankovićem, a javnost je saznala za vezu 2018. godine kada su viđeni u jednom zagrebačkom kafiću kako izmjenjuju nježne dodire i poljupce. Prije njega ljubila je kolegu Andreja Dojkića, a danas, koliko je poznato, u vezi je s poduzetnikom i ugostiteljem Nenadom Šepakom i zajedno žive u zagrebačkim Sveticama.

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Nataša Janjić Medančić Nataša Janjić Medančić Nataša Janjić Medančić - 2 Nataša Janjić Medančić - 6 +31 Nataša Janjić Medančić Celebrity Naša glumica na poseban je način obilježila važan dan u životu: "Kroz sunce i kišu, kroz oluje i bonace"

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Simona Mijoković - 1 Simona Mijoković - 6 Simona Mijoković - 5 Simona Mijoković - 2 +23 Simona Mijoković - 3 Celebrity Simona objavila snimku iz perioda razuzdanog života: "Kada sam živjela u najvećoj tami grijeha, bludu, nemoralu, drogirala se...''

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene