podijelila fotku

Ornelu Višticu zabrinuo prizor koji ju je zatekao u trgovini, usporedila je situaciju s Njemačkom: "Ovo je danas u Hrvatskoj?"

Ornela Vištica (Foto: Instagram) Ornela Vištica (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Ornela Vištica (Foto: Instagram) Ornela Vištica (Foto: Instagram) Ornela Vištica (Foto: Instagram) Ornela Vištica (FOTO: Instagram) Ornela Vištica (Foto: Instagram) +0 Ornela Vištica (FOTO: Pixsell) Galerija

Ornela Vištca na Facebooku je objavila fotografiju polupraznih polica u trgovini te je prizorom zabrinula dio pratitelja, dok su je neki prozvali za širenje panike.

Glumica Ornela Vištica oglasila se na svojem Facebooku nakon što ju je zabrinuo jedan prizor u našoj trgovini.

Pogledaj i ovo Ornela Vištica (Foto: Instagram) demantiraju njezine tvrdnje Predstavnici zgrade u Mostaru koje je Ornela Vištica optužila za ucjenjivanje njezine majke iznijeli su svoju stranu priče

"Što je ovo? Jutros me zove frendica iz Njemačke koja je isti prizor vidjela jutros u Njemačkoj. Ovo je danas u Hrvatskoj?" napisala je uz fotografiju polupraznih polica s brašnom.

Objavom je izazvala podijeljene reakcije. Dok je kod dijela pratitelja potaknula zabrinutost, drugi su je prozvali za širenje panike, a neki su komentirali kako je situacija u trgovinama u Bosni i Hercegovini, odakle je glumica podrijetlom, još gora.

Podsjetimo, Ornela je rođena Mostarka, a Akademiju dramskih umjetnosti završila je u Zagrebu te je popularnost kod domaće publike stekla ulogom u seriji Nove TV "Larin izbor".

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Christie Brinkley (Foto: Getty Images) Christie Brinkley (Foto: Getty Images) Christie Brinkley (Foto: Getty Images) Christie Brinkley (Foto: Getty Images) +8 Christie Brinkley (Foto: Instagram) Nekad i sad Možete li vjerovati da ova žena ima 68 godina? Proslavila se u 70-ima, a još ne želi u mirovinu i svojim izgledom izaziva nevjericu!

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Kristen Stewart i Dylan Meyer (Foto: Profimedia) Kristen Stewart (Foto: Getty) Kristen Stewart (Foto: Profimedia) Kristen Stewart (Foto: Profimedia) +8 Kristen Stewart (Foto: Profimedia) Celebrity Zaručnica je ne ispušta iz ruku: Još nedavno je šetala kao neugledni dječak, a sad se pojavila ljepša no ikad!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene