Neostvareni san?

Jacques uvjeren u Rokovu pobjedu na Eurosongu, ali strana publika baš i ne: "Žao mi je, ali ne"

Roko Blažević (FOTO: Nel Pavletic/PIXSELL) Roko Blažević (FOTO: Nel Pavletic/PIXSELL) 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Roko Blažević (FOTO: Nel Pavletic/PIXSELL) Roko Blažević (FOTO: Nel Pavletic/PIXSELL) Roko Blažević (FOTO: Nel Pavletic/PIXSELL) Roko Blažević (FOTO: Nel Pavletic/PIXSELL) Roko Blažević (FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL) Roko Blažević (FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL) +0 Roko Blažević (FOTO: Ivo Cagalj/PIXSELL) Galerija

Roko Blažević pobjednik je ovogodišnje Dore s pjesmom "The Dream".

Roko Blažević prošlog je vikenda proglašen pobjednikom Dore.

Pogledaj i ovo Damir Kedžo na Dori Nisu sve išle na Eurosong Sjećate se svih pjesama koje su pobijedile na "povratničkoj Dori"? Poslušajte ih i glasajte za najbolju!

Njegova pjesma "The Dream", iza koje stoji njegov mentor Jacques Houdek, prošle je subote u Opatiji proglašena najboljom, a osim pjesme, puno je pozornosti privukao i Rokov potpuno bijeli stajling s anđeoskim krilima.

Za jedno i drugo odmah su se javili kritičari koji naglašavaju kako je baš sve u vezi s Rokom i njegovom pjesmom čisti plagijat, no kada ostavimo takve polemike po strani, činjenica jest kako je 18-godišnjak iznimno glazbeno talentiran.

No čini se kako to neće biti dovoljno za uspjeh na Eurosongu, koji će se ove godine održati u Izraelu. Naime, službena stranica natjecanja na Instagramu je objavila da će Roko biti ovogodišnji hrvatski predstavnik, no komentari mu nisu išli u prilog.

I dok je Houdek uvjeren u pobjedu, veći dio pratitelja ovog glazbenog spektakla pjesmi je dao crveno svjetlo.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🇭🇷 Roko will be its representing Croatia at the Eurovision Song Contest 2019 in Tel Aviv! Tap the link on our profile to find out more about the latest participants! #DareToDream #Eurovision #ESC2019

A post shared by Eurovision Song Contest (@eurovision) on

"Žao mi je, ali ne", "Usudi se sanjati da će ovo proći u finale", "Snovi se ponekad ne ostvaruju", "Hrvatska se još jednom neće uspjeti probiti do finala", "Lijepa balada, ali loš izbor", "Odličan glas, ali pjesma nije ništa posebno", "Volim vas, Hrvatska, ali ova pjesma zvuči kao da je iz 2009. godine. Ipak, želimo vam svu sreću", samo su neki od komentara koji su se mogli pročitati ispod fotografije.

Mi Roku želimo puno sreće i uspjeha! 

Vjerujete li u dobar plasman Roka Blaževića i pjesme "The Dream" na Eurosongu?

  • Da.
  • Ne.

Ukupno glasova:

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian (Foto: Profimedia) +4 Kim i Kourtney Kardashian (Foto: AFP) Celebrity Htjela je biti seksi, a ispala je vulgarna: Članica slavne obitelji grudi je prekrila samo dvjema trakama!

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ojdanić (Foto: Instagram) +0 Ecija Ojdanić (Foto: Instagram) Celebrity Nikad ljepša: Domaća glumica navukla se na teretanu i trčanje, a rezultate je pokazala u mini haljini

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Mirsad Kerić, Šaban Šaulić (Foto: Instagram) Šaban Šaulić (FOTO: Facebook) Šaban Šaulić (FOTO: Facebook) Šaban Šaulić (FOTO: Facebook) +0 Šaban Šaulić (FOTO: Facebook) Celebrity Mirsad Kerić je živ, oglasio se njegov sin: ''Krivo su prenijeli menadžeru, još je u teškom stanju i bori se za život''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene