"Je li sve ok?"

Srpski pjevač razbjesnio je sve snimkom koju je sam objavio, pogledajte što je izvodio na krevetu: "Nema tu pomoći"

Nucci - 4 Nucci - 4 TikTok/Screenshot 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Nucci - 2 Nucci - 1 Nucci - 3 Nucci +0 Nucci - 4 Galerija

Nucci je šokirao brojne obožavatelje bizarnim videom koji je objavio na TikTok profilu.

Srpski pjevač Nucci zgrozio je obožavatelje svojim ponašanjem u videu koji je sam objavio na svom TikTok profilu, a koji je u kratkom vremenu prikupio na tisuće komentare.

U videu 28-godišnji Nucci, pravim imenom Igor Panić, leži na krevetu, gleda svoje spotove na televiziji i jede pržene krumpiriće, a koje u jednom trenutku počinje bacati oko sebe i polijevati ih kečapom.

"OPa braćo", uzvikivao je u pozadini.

@nucci.nucci Čekam 14.02. 👀🤤 #očigladne ♬ original sound - NUCCI

"Užas", "Zafalilo lajkkova", "Tuga", "Nema tu pomoći", "Nucci, jel sve ok?", "U čemu je fora", "Kakav primitivizam", "Šta je ovo, rekla sam?", "Ne znam što da kažem", samo su neki od zgroženih komentara njegovih zbunjenih pratitelja.

Kako se vama čini Nuccijev video?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Nucci se proslavio početkom 2020. godine na početku pandemije koronavirusa, nakon što je objavio pjesmu "Bebo". Za glazbu se zainteresirao još u srednjoj školi, a piše pjesme za druge glazbenike, a njegovi videi imaju milijunske preglede.

Pogledaji ovo Koncert Voyagea, Nuccija, Gazda Paje, Hennyja, Zere i Popova u Splitu - 8 Clubzone Pogledajte tko je u Splitu uspio okupiti ovoliko mladih iz cijele Hrvatske: "Ovo je doživljaj za cijeli život!"

Jedna od najpopularnijih pjesama koje je snimio je i "Metak", na kojoj je surađivao sa Severinom i jedan je od najslušanijih izvođača i u Hrvatskoj.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Goran i Emanuel Ivanišević Goran i Emanuel Ivanišević Goran Ivanišević - 5 Goran Ivanišević - 2 +24 Goran Ivanišević - 3 Celebrity Goran Ivanišević pojavio se u pratnji starijeg sina za kojeg ima veliku želju, a on je očeva slika i prilika!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina In Magazin: Severina - 3 Severina +25 Severina Celebrity Severina se oglasila o moliteljima u Splitu, pa poslala znakovitu poruku: "Ovo više nije ni zafrkancija. Ovo je Split u tri P.M."

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene