ima ih osam!

Najbogatiji Rus stigao u Hrvatsku pokazati svoju novu megajahtu, košta čak 600 milijuna dolara i najluksuznija je do sad!

Roman Abramovič u Dubrovniku - 9 Roman Abramovič u Dubrovniku - 9 In Magazin 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Roman Abramovič u Dubrovniku - 9 Roman Abramovič u Dubrovniku - 6 +0 Roman Abramovič u Dubrovniku - 3 Galerija

Roman Abramovič česti je gost u hrvatskim vodama, a sada je prvi put doplovio na svojoj novoj megajahti čija se vrijednost procjenjuje na oko 600 milijuna dolara.

Ruski milijarder i vlasnik nogometnog kluba Chelsea Roman Abramovič uplovio je u hrvatske vode na svojoj novoj luksuznoj jahti "My Solaris".

Pogledaj i ovo Mr. Beast - 1 Snimaju u napuštenom kompleksu Tek što je stigao u Hrvatsku, ekipu slavnog youtubera snašle nevolje: Prekinuo je snimanje zbog trovanja?

Impozantno plovilo za koje je najbogatiji čovjek u Rusiji iskeširao čak 600 milijuna dolara snimljeno je kraj Dubrovnika, točnije u Platu u Župi Dubrovačkoj.

Za čovjeka čije se bogatstvo procjenjuje na 18 milijardi dolara, ta je cijena prava sitnica, a "My Solaris" je jedna od osam jahti koje ima na svojoj imovinskoj kartici i najskuplja je do sada.

Radi se o jednom od najnaprednijih plovila današnjice koje je građeno čak šest godina kako bi se udovoljilo svim Abramovičevim prohtjevima. Jahta je izgrađena za istraživanje i opremljena je ABB tehnologijom za upravljanje energijom. Dugačka je 140 metara i ima čak 48 kabina, heliodrom, bazen, teretanu, restorane, a na otvorenoj glavnoj palubi nalazi se bech-klub.

Njegova najskuplja jahta do sad bila je "Eclipse" čija je cijena oko pola milijarde dolara. Jahta "Eclipse" već je dobro poznati gost u dubrovačkom arhipelagu koja je zadnji put tamo snimljena u svibnju ove godine. Samo godišnje održavanje ovog ekstravagantnog plovila stoji nevjerojatnih 60 milijuna dolara, a za napuniti njezin tank potrebno je više od milijun dolara.

Romana Abramoviča fotografi inače rijetko uhvate u šetnji Dubrovnikom, jer on više voli skrovite uvale. Češće ga se može vidjeti na obližnjim otocima Mljetu ili Šipanu. Ovdje je dolazio s prvom suprugom Irinom. Odmah nakon što se 2007. godine od nje razveo u jednoj od najskupljih brakorazvodnih parnica ikad, upravo u Dubrovniku po prvi put u javnosti se pojavio, sa sada već bivšom, drugom suprugom, Dašom Žukovom.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) +1 Lottie Moss (Foto: Profimedia) Celebrity Bilo je jasno da ne nosi grudnjak čim je rastvorila sako, prozirna košulja odmah je postala hit materijal za paparazze

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Diane Kruger i Norman Reedus (Foto: Profimedia) Diane Kruger i Norman Reedus (Foto: Profimedia) Diane Kruger i Norman Reedus (Foto: Profimedia) Diane Kruger (Foto: Profimedia) +5 Diane Kruger (Foto: AFP) Celebrity Sin Jacka Nicholsona uhvaćen u prisnom trenutku sa zauzetom glumicom, no za sve postoji dobro objašnjenje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene