Filip zakuhao situaciju

Tko je zapravo tajanstvena žena s kojom se nalazi njezin suprug?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ovotjedni uzbudljivi nastavci Zore dubrovačke donose nove likove, iznenadne susrete, a i otkriva tajne koje su dugo vremena bile zakopane.

Gledatelji ZORE DUBROVAČKE uskoro će imaju priliku vidjeti Janu u novim sukobima sa svojim sugrađanima, ali i u potrazi za svojim ocem kojem će napokon ući u trag.

Pogledaj i ovo showbuzz Nova ljubav Nakon prekida ljubi 13 godina mlađu ljepoticu

Jelena Perčin o svom liku u Zori Dubrovačkoj: 'Filip je definitivno njena najveća ljubav'

Od Nuše koju u seriji utjelovljuje poznata glumica Marija Kohn, Jana će doznati prve informacije. Nuša će nehotice spomenuti kako je njen otac bio iz loze Menčetić, a trag će spletkaricu Janu dovesti do fra Petra Menčetića kojeg će u seriji glumiti poznati filmski i kazališni glumac Zdenko Jelčić. Intrige i novih susreta neće nedostajati niti u zamršenom odnosu između Filipa i Deše.

Podsjetimo, Filip je napustio Dešu i otišao u Zagreb, no ona nesretna bez svog supruga odlučuje se boriti za njega te otići pronaći ga. Međutim, razočarana Deša ga pronalazi u zagrljaju druge žene. Tajanstvenu Julijanu u seriji Zora dubrovačka utjelovit će glumica Ana Marija Percaić.

U Dešin život u međuvremenu ulazi još jedan Filip, Filip Vilim kojeg glumi Slaven Španović. Kako će se Deša nositi s novim spoznajama i tko je zapravo tajanstvena žena s kojom se nalazi njen suprug, tek ćemo vidjeti u nadolazećim nastavcima popularne serije Nove TV.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene