Uzavrela atmosfera

Naš nogometaš uzeo Maji Šuput mikrofon iz ruke, objavila je video: ''Ako sam ovo preživjela''

Maja Šuput Maja Šuput Instagram 1/51 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput i Petar Grašo - 1 Maja Šuput i Petar Grašo - 2 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +40 Maja Šuput Galerija

Maja Šuput na Instagramu se pohvalila uzavrelom atmosferom s jedne svadbe u Zadru gdje joj je mikrofon iz ruke uzeo nogometaš Ante Rukavina.

Zadnji vikend u svibnju za Maju Šuput je uglavnom radni.

Pogledaj i ovo Maja Šuput - 5 bolje ne može! Svaka objava Maje Šuput veći je hit od one prethodne: Pogledajte u čemu se sa sinom vozila kroz Dubai!

U petak je pjevala na jednoj svadbi, već danas je čeka druga, a sutra, u nedjelju, gledamo je u finalu Plesa sa zvijezdama. 

A da gdje god se pojavi napravi pravi show dokaz su njene objave sa svadbe u petak, kad je pjevala u Zadru, gdje je među gostima bio i naš nogometaš Ante Rukavina. Da se i on odlično zabavio pored neumorne Maje pokazuje video koji je pjevačica objavila na Instagramu, a gdje joj je on oteo mikrofon i pjevao te dodatno zagrijao već vruću atmosferu. 

Maja se na Instagramu pohvalila i fotografijom s Petrom Grašom uz koju je stavila zanimljiv opis. 

''Da nam je netko rekao prije 2 godine da ćemo u pauzama svirke Petar Grašo i ja pričati o bebama i da ću ja njemu odgovarati na sva moguća roditeljska pitanja, ne bi vjerovali… A eto, nek' sam i ja nekom starijem od sebe neke stvari s guštom objasnila!'' našalila se za kraj Maja.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Bellucci Monica Bellucci - 3 Monica Bellucci - 2 Monica Bellucci - 1 +8 Monica Belluci Celebrity Jedna od najljepših žena svijeta drastično promijenila imidž, pratitelji se slažu da je neprepoznatljiva: ''Ovo je druga osoba!''

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos - 4 +15 Vlatka Pokos - 1 Nekad i sad Vlatka Pokos pozirala potpuno gola pa iznenadila objavom te fotografije i najavila: "Uskoro stižu nove!"

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene