Šokira javnost

Više nije "slatkica": Mlađa sestra slavne pjevačice krenula njenim stopama

Noah i Miley Cyrus (Foto: AFP) Noah i Miley Cyrus (Foto: AFP) Afp 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Noah i Miley Cyrus (Foto: AFP) Noah Cyrus (Foto: AFP) Noah Cyrus (Foto: Profimedia) Noah Cyrus (Foto: AFP) Noah Cyrus (Foto: AFP) Noah i Miley Cyrus (Foto: AFP) Noah Cyrus (Foto: Instagram) Noah Cyrus (Foto: Instagram) Miley Cyrus (Foto: AFP) Miley Cyrus (Foto: AFP) +1 Miley Cyrus (Foto: AFP) Galerija

Taman kad se Miley smirila, na scenu je došla njezina mlađa sestra Noah Cyrus.

Čini se kako jabuka ne pada daleko od stabla.

Pogledaj i ovo Antonia Dora Pleško - 4 kao da smo miley slušali! Otkriveno što se stvarno krije iza zlatne haljine koju je Antonia Dora jedva dočekala obući: "Tebi stoji bolje nego njoj!"

Miley Cyrus proslavila se kao Disney zvijezda, preciznije kao popularna "Hannah Montana", djevojka s dva života. U jednom je bila obična djevojka koja se bavi tipičnim teen stvarima, a u drugom je planetarno popularna pjevačica za kojom luduju milijuni obožavatelja.

Pjevačica i glumica dugo je bila na glasu kao "slatkica", a onda se odjednom u potpunosti promijenila. Nakon naglih prekida zaruka s holivudskim zavodnikom Liamom Hemworthom, Miley je odbacila imidž djevojke iz susjedstva, počela pušiti marihuanu, ljubiti se sa ženama te gotovo uvijek biti u golišavim izdanjima. Njezini spotovi postali su vrlo provokativni, a na koncertima je nosila umjetne grudi, penise i slično.

To je samo malo dio onoga što se događalo dok u njezin život nije ponovno ušao Liam, stavio joj po drugi put prsten na ruku te ju smirio. No taman kad se ona smirila, na scenu je došla njezina mlađa sestra Noah Cyrus.

18-godišnjakinja je također pjevačica, no ni približno talentirana kao starija sestra, a kad treba prodati albume i privuči pozornost, onda počneš šokirati javnost. Barem tako očito u ovoj raspjevanoj obitelji. Tako se Noah prvo na Instagramu pohvalila nevjerojatno velikom zalihom trave, a potom je počela ljubiti repera Lil Xana koji je najpoznatiji po tetoviranom licu, što dovoljno govori o njegovoj popularnosti. Mjesec dana ljubavi otišlo je u vjetar nakon što je na Instagramu podijelio s obožavateljima sumnju da je prevaren zbog fotografije na kojoj njegova djevojka grli nepoznatog muškarca.

Mladi par danima se dječje prepucavao preko društvenih mreža izazivajući podsmijehe javnosti, a posljednji u nizu pokušaja privlačenja pozornosti dogodio se nedavno na crvenom tepihu na predstavljanju nove kolekcije reperice Cardi B za slavni brand Fashion Nova.

Crnokosa glazbenica na event je stigla u potpuno prozirnoj majici u kojoj je pokazala grudi, a da stvar bude još gora, iskombinirala ju je na donji dio trenirke i štikle. I dok su ostali uzvanici bili šokirani, ona nije imala problema s poziranjem.

Čini se kako je svijet show businessa dobio novu problematičnu zvijezdu, a hoće li i njoj u život ući neki Liam te ju spasiti od propasti, tek nam ostaje vidjeti, jer su rofitelji očito već navikli na ovakve scenarije svojih kćeri. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Emily Ratajkowski (Foto: Profimedia) Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) +5 Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Celebrity Jedna od najljepših žena na svijetu objasnila zašto je važno na plaži nositi bikini i tange

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i princ William (Foto: Getty Images) Princ Harry i princ William (Foto: Getty Images) Princ Harry i princ William (Foto: Getty Images) Princ Harry i princ William (Foto: Getty Images) +3 Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Celebrity Princ Harry i Meghan Markle napuštaju kraljevski dvor: Tenzije među prinčevima glavni uzrok selidbe?

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Sara Sampaio (Foto: Instagram) Sara Sampaio (Foto: Instagram) Sara Sampaio (Foto: Getty Images) Sara Sampaio (Foto: Getty Images) +6 Sara Sampaio (Foto: Getty Images) Celebrity Na zasluženom odmoru: Victorijina anđelica priznala kako se često osjeća usamljeno i iscrpljeno

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene