Ona je bomba!

Nives u hlačama od lateksa istaknula svoj najslavniji adut na dosad neviđen način: "Može li biti veća?"

Ecija Ivušić i Nives Celzijus (Foto: Instagram) Ecija Ivušić i Nives Celzijus (Foto: Instagram) instagram 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ivušić i Nives Celzijus (Foto: Instagram) Ecija Ivušić i Nives Celzijus (Foto: Instagram) Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Ecija Ivušić i Nikola Pokrivač (Foto: Instagram) Ecija Ivušić i Nikola Pokrivač (Foto: Instagram) Ecija Ivušić i Nikola Pokrivač (Foto: Instagram) +1 Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Galerija

Nives Celzijus proslavila je rođendan Ecije Ivušić i ukrala svu pažnju svojim izgledom.

Nives Celzijus proslavila je rođendan svoje prijateljice Ecije Ivušić. U dobrom društvu mnogih naših slavnih faca Nives i Ecija partijale su do zore, a Instagram je zatrpan njihovim InstaStoryjima na kojima se vidi koliko su se ludo provele. 

Pogledaj i ovo Cristiano Ronaldo - 1 od pjevačica do nogometaša Ovo su najplaćenija lica na Instagramu: Od cifre koju dobiju za samo jednu objavu, zavrtjet će vam se u glavi!

Naime, Ecija je proslavila svoj 33. rođendan, a među uzvanicima osim Nives našli su se i Dalibor Petko te Snježana Mehun. Mnogima je upalo u oči to da Nikola Pokrivač, s kojim je Ecija ovo ljeto ljubovala, nije bio prisutan na njezinoj rođendanskoj zabavi. 

Unatoč tome, djevojke su se dobro zabavljale, a Nives je na Instagramu objavila i fotku sa slavljenicom. Na fotografiji Nives pozira u crnim hlačama od lateksa u kojima joj se bujna stražnjica jako isticala. Ljepotica je dodatno naglasila svu raskoš svojih bokova pozirajući u izazovnoj pozi, a brojni obožavatelji odmah su joj poručili da im je neodoljiva. 

Jedan fan upitao ju je može li joj stražnjica biti veća no što jest, a drugi joj je poručio da izgleda kao boginja Afrodita.

Ecija je pak pozirala u kratkoj haljinici i vrtoglavo visokim štiklama, no mnogima se učinilo kako joj je haljina naglasila trbuščić. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sinoć smo slavili Ecijin ročkas i bilo je super 🎉 Danas mi je opet super jer sam glavni dasa u gradu 😎 Naime, piše da sam ostvarila san svih gradskih dasa i masa i poljubila najljepšu Hrvaticu. Niš, idem sad isprintat i uokvirit taj text i staviti ispred kreveta da me svako jutro podsjeti koja sam faca.

Objavu dijeli Nives Celsius (@nivescelsius)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene