Hm...

Zbog ovih prizora svi se pitaju nosi li Nives donje rublje, a za sve je kriv visoki prorez koji je otkrio više od očekivanog

Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 1 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 5 Nives Celzijus sa sestrom Mateom Nives Celzijus sa sestrom Mateom Nives Celzijus sa sestrom Mateom +19 Nives Celzijus Galerija

Nives Celzijus pohvalila se svojim pratiteljima da se odmara u Rovinju, a od tamo je objavila izazovnu fotografiju pored mora.

Nives Celzijus podijelila je niz fotografija iz večernje šetnje po Rovinju, a za tu prigodu odjenula je dugu crnu haljinu na bretele.

U prvi je plan pao njezin duboki dekolte u koji je jedva ugurala svoje raskošno poprsje.

Također, mnoge pratitelje zaintrigirao je njezin visoki prorez koji je otkrio dio intimne zone pa se činilo kao da Nives ne nosi donje rublje.

"A odjenem ponekad i haljinu preko ljeta", poručila je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

Influencerica Sonja Kovač odmah joj je uputila niz emotikona gorućih vatrica, a s istim komentarom nadovezala se i Žanamari Perčić.

Post nije propustio ni njezin najbolji prijatelj i voditelj Dalibor Petko koji joj je uputio niz emotikona sa zaljubljenim očima.

"A di su tange", "Bombon", "Diva", "Bomba", "Ljepotica", "Wow, baš si savršena u toj haljini", pisali su joj pratitelji.

Inače, Nives se nedavno suočila i s jednom neugodnom situacijom, kada se internetom proširila njezina lažna fotografija na kojoj je potpuno gola.

''Mogli bi se našaliti i primijetiti da se fotošop majstor malo žurio i zaboravio nakeljiti tattoo. Ali nećemo se šaliti jer ovaj deepfake je kazneno djelo", upozorila je tada svoje obožavatelje te je objavila i spornu fotku.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 ante gelo Zanimljivosti Jedan od najpoznatijih hrvatskih glazbenika rastao se u potpunoj tajnosti, a novo vjenčanje zakazano je već za kolovoz!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Megan Fox - 6 Megan Fox - 7 Megan Fox - 4 Megan Fox - 3 +28 Megan Fox - 2 Celebrity Rukama je skrivala grudi jer je prekasno shvatila da haljina ispod koje se sve vidi i nije bila najbolji odabir za večeru

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene