"Ekstra dama"

Nives na Instagramu pokazala tijesnu opravicu koju je odabrala za vjenčanje Snježane Mehun, ona kaže da je spremna!

Snježana Mehun Snježana Mehun In Magazin 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Mehun +0 Zaručnički prsten Snježane Mehun Galerija

Nives Celzijus jedna je od uzvanica svadbenog slavlja Snježane Mehun i Franza Schillingera.

Poduzetnica i modna dizajnerica Snježana Mehun i njezin zaručnik Franz Schillinger organizirali su svadbeno slavlje za svoje bliske prijatelje i obitelj, među kojima je i njihova draga prijateljica Nives Celzijus.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus ''očekuje vas...'' Nives Celzijus o iznenađenju koje priprema: ''Dugo sam se libila oko toga jer moja publika na to nije navikla...''

Ona se na Instagramu odlučila pohvaliti svojim modnim odabirom za taj dan pa je objavila fotografiju na kojoj pozira u tijesnoj haljini zlatne boje, a koja je jedva obuzdala njezin bujni dekolte.

"Spremna!!!", napisala je kratko uz fotografiju za koju je dobila brojne komplimente.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

"Seksi slatkiš", "Kraljica", "Tip top si", "Savršena si ljepotice", "Zračiš seksepilom da to nisu istine", "Opaaaa", "Po meni si broj jedan", "Ekstra dama", "Provokativna, slatka i nježna", poručili su joj u komentarima.

Snježana i Franz vjenčanje su organizirali na jahti u zadarskom arhipelagu, a na Instagramu njihovi poznati uzvanici objavljuju bajkovite storije sa svadbe. Osim Nives među njima Ecija Ivušić i njezin dečko Goran Belošević, Ana Rucner, Antea Kodžoman i brojni drugi.

Par se zaručio na egzotičnim Maldivima u veljači ove godine, a onda nije ni slutila da će joj se na tom putovanju promijeniti život. Naša poduzetnica ne skriva koliko je zaljubljena u svog partnera, a o detaljima vjenčanja i cijeloj svečanosti više će se znati kroz nekoliko dana.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Lewinsky (Foto: Getty Images) Monica Lewinsky (Foto: Getty Images) +0 Monica Lewinsky (Foto: Getty Images) Celebrity Prošle su 23 godine od njezina seks-skandala s predsjednikom, a evo kako najpoznatija ljubavnica na svijetu izgleda danas

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene