ili jagoda ili mango?

Zbog ove vruće fotke Nives Celzijus potaknula interesantnu raspravu: ''Ma ne breskvica, više je kao jabučica''

Nives Celzijus Nives Celzijus Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 5 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 6 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 5 +22 Nives Celzijus - 4 Galerija

Nives Celzijus objavila je novu fotografiju pokraj bazena, pa pokrenula poprilično zanimljivu raspravu među svojim pratiteljima.

Nives Celzijus obožavatelje je ponovno počastila fotkom pokraj bazena, a Nives je ovog puta sjedila na rubu okrenuta kameri leđima, pa je do izražaja došla njezina bujna stražnjica u tangicama, ispod kojih se također nazirala tetovaža.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus - 3 Pokrenula lavinu komentara Nives Celzijus odlučila se na još jedan ukras na svom tijelu, a dio na koji ga je smjestila strateški je odabrala!

''Mami te moj Juicy Mango?'' napisala je u opis fotografije, a potom pokrenula raspravu u komentarima.

Pratitelji su došli na ideje raznog voća, ali najviše njih se složilo da je u pitanju ipak breskva, koja je i postala sinonim za stražnjice proteklih nekoliko godina, a naročito emotikoni breskve.

''Ma ne, breskvica'', napisao je jedan pratitelj, ''Više je kao jabučica'', izjasnio se drugi.

''Ti nisi normalna, želiš da nam srce stane?'' jedan je od komentara, a fotografiju je komentirala i Neda Parmać.

''Mislila sam da mi je draga jagoda, ali izgleda da je ipak mango'', našalila se pjevačica.

Nives je proteklog tjedna bila na putovanju u Italiji s prijateljicom Ecijom Ivušić, a djevojke su pratitelje počastile fotkama iz Milana.

Celzijus se fotografirala i s popularnim simbolom Italije, skuterom Vespom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

''Ovaj kakti sexy grč na licu zapravo je strah od pojavljivanja stvarnog vlasnika Vespe'', našalila se Nives u opisu pozirajući pokraj motocikla.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Špaleta Tomislav Rubinjoni Nika Rakić Tena Tomljanović +19 Nevena Blanuša Nekad i sad Pogledajte koliko su se natjecatelji Survivora promijenili od početka showa, neke je baš teško prepoznati na starim fotografijama!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Hailey i Justin Bieber Hailey i Justin Bieber - 2 Hailey i Justin Bieber - 1 Hailey i Justin Bieber - 3 +1 Hailey i Justin Bieber - 4 Celebrity Poznata manekenka paparazzima okrenula guzu na romantičnoj plovidbi jahtom sa suprugom pjevačem

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene