"Raj na zemlji"

Nina Badrić pokazala luksuz u kojem uživa ovih dana, skroz se udomaćila: "Divno ti pristaje taj prostor"

Nina Badrić - 1 Nina Badrić - 1 Instagram 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 2 Nina Badrić - 3 Nina Badrić - 2 Nina Badrić i Goran Višnjić - 3 Nina Badrić - 1 Nina Badrić - 2 Nina Badrić - 3 Nina Badrić - 4 Nina Badrić Nina Badrić i Goran Višnjić - 1 +23 Nina Badrić - 2 Galerija

Nina Badrić podijelila je niz fotografija i video zapisa u kojima je pokazala kuću svojih prijatelja na Hvaru i otkrila koliko uživa kad dođe kod njih u goste.

Pjevačica Nina Badrić pohvalila se svojim pratiteljima na Instagramu kako najviše na Hvaru voli otići u goste kod svojih prijatelja Veljka i Olge Drinković.

Naime, riječ je o luksuznoj i prostranoj kući za odmor u kojoj se Nina fotografirala u svojim najdražim prostorijama i pokazala kako uživa.

Na prvoj fotografiji Nina leži u fotelji na balkonu noseći na sebi kariranu haljinu na bretele, dok na drugoj pozira u dnevnom boravku.

"U najljepšoj staklenoj kući za odmor na najljepšem otoku Hvaru. Lijepo vas je imati za prijatelje", poručila je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

"Kuća, priroda, ti", "Najljepša si", "Divno ti pristaje taj prostor", "Uživaj ženo", "Divno", "Magija", samo su neki od komentara.

Neadvno je otkrila i planira li se ponovno udavati.

"Ne znam, pitaj narod. Ja pitam narod. Pojma nemam. Pojma nemam hoću li se ponovno udati. Zašto bih se udavala, toliko mi je lijepo u životu. Tek unazad nekoliko godina sam shvatila neke stvari koje su me mučile od davnih dana. Da sreća zaista ovisi o nama, da nije ostvarenje životnih ciljeva jedne žene da se uda, da bude prihvaćena u društvu. Ja sam sebe sama stvorila, ja sam jedna od onih self made žena. Meni je lijepo u životu, ne mislim da ću ostati uskraćena ako se drugi put udam. Ne dao Bog da se drugi put rastajem, ovaj put kad se udam mogu me pokopati skupa s tim frajerom. Jednom tko je stao na žeravicu, drugi put je pametniji", zaključila je tada Nina.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Loni Willison Loni Willison - 8 Loni Willison - 6 Loni Willison - 5 +26 Loni Willison - 12 Nekad i sad Nekad je bila seksi plavuša i krasila naslovnice časopisa, a onda je naglo posrnula nakon razvoda i danas šokira prizorima s ulica, ovo je tužno za vidjeti!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Christopher Walken - 15 Christopher Walken - 12 Christopher Walken - 6 Christopher Walken - 3 +14 Christopher Walken - 18 Nekad i sad Slavni holivudski glumac potpuno je oslabio i postao jedva prepoznatljiv, njegove nove rijetke fotografije rastužile su javnost

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene