Divna žena!

Teško je povjerovati da su ovu ljepoticu nekoć posramljivali zbog njezina tijela na kojem danas zarađuje milijune!

Nina Agdal i Leonardo DiCaprio (Foto: Profimedia) Nina Agdal i Leonardo DiCaprio (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Agdal i Leonardo DiCaprio (Foto: Profimedia) Nina Agdal (Foto: Instagram) Nina Agdal (Foto: Instagram) Nina Agdal (Foto: Instagram) Nina Agdal (Foto: Instagram) Nina Agdal (Foto: Instagram) Nina Agdal i Jack Brinkley (Foto: Instagram) Nina Agdal i Jack Brinkley (Foto: Instagram) Nina Agdal (Foto: Profimedia) +0 Nina Agdal (FOTO: Instagram) Galerija

Nina Agdal na Instagramu je objavila fotografije na kojima nosi seksi jednodijelni kupaći kostim koje je lajkalo više od 30 tisuća ljudi.

Supermodel Nina Agdal (28) užarila je društvene mreže fotkama na kojima nosi seksi jednodijelni kupaći kostim s visokim prorezima na bokovima.

Pogledaj i ovo Nina Agdal Dugo se šuškalo Kralja filma zamijenila kraljem YouTubea: Lijepa manekenka poljupcima potvrdila vezu s kontroverznim YouTuberom!

"Budi flamingo u jatu papiga", napisala je manekenka u opisu fotki na kojima izazovno pozira u ružičastom badiću, za koje je skupila više od 30 tisuća lajkova.

Fotke su snimljene tijekom njezina odmora u tropskim krajevima gdje je prošli mjesec pobjegla sa svojim dečkom Jackom Brinkleyem-Cookom, sinom još jednog slavnog supermodela Christie Brinkley, s kojim je u vezi tri godine.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nina Agdal (@ninaagdal)

Manekenka Agdal inače je porijeklom iz Danske, a većina ljudi saznala je za nju nakon što je otkriveno da je izlazila s holivudskim ljepotanom Leonardom DiCaprijom. Od njega je mlađa 17 godina, a često su prekidali te su se 2017. godine konačno razišli.

Zanimljivo je da su Ninu nekoć posramljivali zbog njezina tijela koje se nije uklapalo u tadašnje manekenske standarde. Naime, u manekenskim krugovima smatrali su da je, vjerovali ili ne, prebujno za pojam jedne manekenke, pa joj je to znalo stvarati probleme pri dobivanju angažmana. Ipak, Nina se uspjela probiti i ostvariti uspješnu karijeru na kojoj je zaradila bogatstvo, a procijenjeno je da je vrijedna oko 12 milijuna dolara.

U intervjuima je iskreno govorila o temi svoga tijela te je jasno naglasila da se dobro osjeća u svojoj koži. Zavidnu formu manekenka održava redovitim treninzima i trčanjem.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene