Preslatko!

Nikolina Pišek pokazala je odjevnu kombinaciju koju je birala njena kćerkica: ''Kad me najmlađa kćer stilizira...''

Nikolina Ristović - 2 Nikolina Ristović - 2 Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Nikolina Ristović - 3 Nikolina Ristović - 1 Nikolina Pišek Nikolina Pišek Nikolina Pišek Nikolina Pišek i Iva Jerković Nikolina Pišek Nikolina Pišek i Vidoje Ristović - 3 Nikolina Pišek i Vidoje Ristović - 2 Nikolina Pišek i Vidoje Ristović - 4 +22 Nikolina Pišek i Vidoje Ristović - 5 Galerija

Nikolina Pišek objavila je fotografiju odjevne kombinacije koju je za nju odabrala njezina kćerkica, a fanovi su se u komentarima obrušili na izgled njenog lica.

Nikolina Pišek objavila je nove fotografije na svom Instagram profilu te s pratiteljima podijelila važnu ulogu koju je njezina kćerkica odigrala.

Pogledaj i ovo Obitelj Vidoja Ristovića na groblju u Beogradu - 9 Tužni prizori Pola godine od smrti Vidoja Ristovića: Neutješna obitelj okupila se na groblju, a Nikolina je iznenadila odlukom!

Naime, malena Una odabrala je maminu odjevnu kombinaciju, a Nikolina je na sebi nosila haljinu sa sitnim cvjetnim uzorkom, rozim sandalama na petu i torbicu zlatne boje s šljokicama.

Pišek je priznala da ju odjevna kombinacija podsjeća na izgled gumenih bombona.

''Kada me najmlađa kćer stilizira za večer… Ljubav u bojama gumenih bombona'', napisala je u opisu fotografije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

Pišek se u posljednje vrijeme susreće i s lošim komentarima, a nedavno je na Instagramu rekla što o njima misli.

"Tračeve izmišljaju mrzitelji, šire ih budale, a prihvaćaju idioti... Ima smisla?", napisala je, a u komentarima je dobila brojne poruke podrške.

Iza nje je težak period u kojem je iznenada izgubila supruga Vidoja Ristovića, koji je preminuo u 44. godini, i kojeg se nedavno prisjetila emotivnom objavom povodom njegova rođendana.

Nikolina i Vidoje bili su u braku od 2013. godine i zajedno su dobili kćer Unu Sofiju, dok on iz prvog braka ima kćer Mateu, a ona iz ranije veze ima kćer Hanu.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Saša Lozar Saša Lozar Saša Lozar Saša Lozar - 1 +13 Saša Lozar - 2 Celebrity Saša Lozar pokazao kako uživa sa suprugom s kojom ga rijetko vidimo, a još rjeđe su u ovakvim izdanjima!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić - 5 Žanamari Perčić - 6 +27 Žanamari Perčić - 7 Celebrity Žanamari uskočila u najmanji mogući bikini i napravila potpunu pomutnju: "Ne mogu, gasite Instagram!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene