Poduzetna ljepotica

"Najljepša hrvatska navijačica" pokrenula privatni posao: Stižu kupaći kostimi s kockicama

Ivana Knoll (Foto: Instagram) Ivana Knoll (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll (Foto: Instagram) Ivana Knoll (FOTO: David Klein/Press Association/PIXSELL) Ivana Knoll (Foto: Instagram) Ivana Knoll (FOTO: Instagram) Ivana Knoll (Foto: Instagram) Ivana Knoll (Foto: Instagram) Ivana Knoll (Foto: Instagram) Ivana Knoll (Foto: Instagram) +0 Ivana Knoll (Foto: Instagram) Galerija

Ivana Knoll svoj je profil na Instagramu, na kojem ju prati više od 101 tisuće sljedbenika pretvorila u unosan posao.

Ivana Knoll za vrijeme Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji proglašena je "najseksi hrvatskom navijačicom".

Pogledaj i ovo Ivana Knoll - 1 sve je objasnila! Knoll u seksi rublju i halterima umirila fanove koji su se zabrinuli za nju: ''Ljudi, trebalo mi je...''

I od tada je njezina karijera krenula uzlaznom putanjom. Ivana je svoj profil na Instagramu, na kojem ju trenutačno prati više od 101 tisuće sljedbenika, pretvorila u unosan posao, a sada je pokrenula još jedan koji ponovno uključuje atraktivne i golišave fotografije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll) on

Naime, crnokosa navijačica pokrenula je brand Wear Knoll Doll, koji u ponudi ima kupaće kostime s uzorkom prepoznatljivih kockica koje su ju proslavile.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll) on

Po onome što smo imali priliku vidjeti na društvenom profilu brenda, u ponudi su zasad tri modela: jedan dvodijelni te dva jednodijelna badića, a tko bi ih bolje reklamirao od same Ivane?

Ivana je u rujnu prošle godine i magistrirala s kockicama u koje je umotala svoj rad, a tada se pohvalila i velikim buketom ruža koji je dobila od misterioznog dečka kojem je poručila i da ga voli.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll) on

Online prodaja domoljubnih kupaćih kostima počinje uskoro, a dostavljat će se u sve dijelove svijeta, kako stoji u opisu društvenih profila brenda. 

Kupaće kostime možete pogledati ovdje.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Slavko Sobin i njegov otac (Foto: Instagram) Slavko Sobin (Foto: Instagram) Slavko Sobin i Buba i Mara (Foto: Instagram) Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Nova TV) +5 Slavko Sobin (Foto: Instagram) Celebrity Snaga dobrih gena na djelu: Slavko objavio fotku s osobom kojoj može zahvaliti to što je zgodan

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene