Nakon trudnoće

Mršavija nego ikad – Beyonce ukupno skinula 31 kilogram!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kada se pojavila na Grammy dodjeli nagrada, nema tko nije pogledao Beyonce i pričao o njezinom utegnutom seksi tijelu!

Grammy je u potpunosti protekao u znaku Beyonce i Jay Z-a, a osim o njihovom seksi nastupu pričalo se i njezinom nevjerojatnom tijelu.

Pogledaj i ovo Taylor Swift Kakva večer! Taylor Swift ispisala je povijest i postala prva osoba koja je osvojila 4 nagrade Grammy za najbolji album!

Nakon što je cijelu godinu provela nastupajući diljem svijeta, ples i vježbanje tijelo Queen B dovedeno je do savršenstva!

'Imala sam 88 kila u trudnoći. Htjela sam pokazati svoje tijelo!'

Čvrsta guza, utegnute noge, minijaturan strukić – Beyonce je svima htjela pokazati kako može biti seksi iako je mama u dugogodišnjem braku. U trudnoći je nakupila 88 kilograma, a sada je ukupno smršavila čak 31 kilogram!

Prije dodjele Jay Z i Bey su bili na veganskoj dijeti koja je trajala 22 dana, a izgleda kako je zdrava prehrana dovela do sjajnih rezultata.

Michael Costello, dizajner koji joj je kreirao haljinu za Grammy, otkrio je kako Beyonce sada nosi konfekcijsku veličinu br. 36! Sve obline su na mjestu, sada su samo još utegnutije, a slavna diva je izgleda u najboljoj formi do sada!

Da bi dovela svoju liniju do savršenstva pomogao joj je i osobni trener Marc Borges, a za doručak je jela voće, za ručak razne smoothieje od povrća, dok je za večeru uglavnom jela krastavce i grašak. 'Pretty Hurts', zar ne?

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene