"One su zajedno?!"

Na Eurosongu se rodila ljubav? Prisne fotografije dviju predstavnica izazvale su pomutnju na društvenim mrežama!

Kat Almagro i Aiko - 5 Kat Almagro i Aiko - 5 Platforma X 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Kat Almagro i Aiko - 1 Kat Almagro i Aiko - 2 Kat Almagro i Aiko - 4 Kat Almagro i Aiko - 3 Predstavnici San Marina na Eurosongu bend Megara - 6 Predstavnici San Marina na Eurosongu bend Megara - 4 Predstavnici San Marina na Eurosongu bend Megara - 5 Predstavnici San Marina na Eurosongu bend Megara - 3 Predstavnici San Marina na Eurosongu bend Megara - 2 Predstavnici San Marina na Eurosongu bend Megara - 1 +11 Aiko - 12 Galerija

Ovogodišnji Eurosong ostat će upamćen po lijepom za dvije predstavnice, mnogi misle da se među njima rodila ljubav.

Završio je i ovogodišnji Eurosong i dok će ga mnogi pamtiti po skandalima koji su se dogodili te pobjedi švicarskog predstavnika, a ne našeg Baby Lasagne, za dvije predstavnice on će ostati u lijepom sjećanju.

Pogledaji ovo Elizabeta Ružić Celebrity Ovo je trenutačno najponosnija djevojka u Hrvatskoj, a evo tko je ta ljepotica koju je naš Baby Lasagna već i zaprosio!

Naime, Kat Almagro, bubnjarica benda Megara, koji je predstavljao San Marino, podijelila je na društvenim mrežama nekoliko fotografija koje su potaknule sumnju.

Zbližila se s Aiko, predstavnicom Češke, a njezin opis mnogima je ostavio upitnike iznad glave.

''Nemo je pobijedio, ali moram reći da sam ja osvojila najbolje od Eurovizije'', napisala je Kat.

Pogledaji ovo Doček Neme u Švicarskoj - 11 Celebrity Doček pobjednika Eurosonga u Švicarskoj: Cvijeće, pjesma i zastave LGBTQ+ zajednice!

Dvije glazbenice razvile su tijekom natjecanja blizak odnos, a zbog ove objave brojni sad misle da se među njima dogodila i ljubav.

''Jesu li Aiko i Kat Almagro zajedno???" upitala je jedna korisnica.

''Izgledate preslatko'', ''Ujedinjene glazbom'', ''OMG preslatko'', ''Tako mi je drago zbog vas dvije'', pisali su.

Pogledaji ovo Doček Baby Lasagne na aerodromu - 6 Celebrity Hrvatska je Baby Lasagnu dočekala kao pobjednika, pogledajte fotografije koje će ući u povijest!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Vanna Vanna Doček Baby Lasagne na trgu - 9 Doček Baby Lasagne na trgu - 6 +25 Doček Baby Lasagne na trgu - 3 Celebrity Vanna se oglasila nakon burnih reakcija na hrvatski žiri za Eurosong: "Svatko je glasao po svojoj savjesti, nije nimalo fer što me osuđujete!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Doček Neme u Švicarskoj - 11 Doček Neme u Švicarskoj - 10 Doček Neme u Švicarskoj - 9 Doček Neme u Švicarskoj - 8 +25 Doček Neme u Švicarskoj - 7 Celebrity Doček pobjednika Eurosonga u Švicarskoj: Cvijeće, pjesma i zastave LGBTQ+ zajednice!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene